Čedomir Jovanović u izbornim rezultatima STATISTIČKA GREŠKA

Lider Liberalno-demokratske partije (LDP) i „Koalicije za mir“, koja je na održanim republičkim izborima ostvarila rezultat od samo 0,3 odsto, Čedomir Jovanović, izjavio je novinarima, da će LDP nastaviti da postoji, istrajavajući na prepoznatljivoj politici i dodao da nije iznenađen izbornim rezultatima.

“Znao sam šta nas čeka u izbornoj noći. Nisam iznenađen i ne mislim da manje vredi sve ono što smo govorili tokom kampanje”, kazao je Jovanović, koji je predsedniku Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću čestitao na pobedi i izbornom rezultatu.

On nije hteo da podrobnije komentariše rezultate izbora i rekao da mu je važna samo sudbina zemlje, kao i budućnost dece.

Rekao je i da mu je žao što je zemlja propustila šansu da ozbiljno razgovara o problemima koji je, kako je naznačio, uništavaju, pa da onda to potvrdi glašanjem birača na izborima.

“Na ovim izborima je pobedio Vučić, ali je poražena politika”, ocenio je lider LDP.

Jovanović je priznao da je napravio grešku što nije našao “jezik da ljudi razumeju ono što govori i poručuje”.

Rekao je da je pred Srbijom “teško vreme”, koje još težim čine rezultati današnjih izbora.

LDP koji predvodi “Koaliciju za mir” osvojila je zanemarljiv broj glasova na današnjim izborima što će je učiniti vanparlamentarnom strankom.

Podeli
Updated: јун 22, 2020 — 2:28 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *