Čemu služi Zoran Radojičić?

Iako kao anegdota zvuči situacija kada je policija u toku vanrednog stanja i policijskog časa zaustavila gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića ne znajući ko je, u stvari je naša stvarnost. Zbog njegovog (ne)uključivanja u posao koji zvanično vodi građani Srbije se pitaju za šta ga tačno plaćaju?

– Zaustavili su me i onda su se zbunili kada su čuli da sam gradonačelnik, ali to je verovatno zato što se malo pojavljujem u medijima – rekao je u toku vanrednog stanja gradonačelnik Beograda.

Njegovu ulogu preuzeo je njegov zamenik Goran Vesić. I bilo bi ok da zamenik menja gradonačelnika u određenim situacijama, jer, kao što samo ime kaže „zamenjuje gradonačelnika“, ali nikako ne preuzima njegovu funkciju! Međutim, naš gradonačelnik nikako da preuzme svoju funkciju od 2018. kada je izabran za „gradonačelnika“

.Baš ovo neuključivanje i nepojavljivanje gradonačelnika Radojičića zapitalo je građane Srbije zašto ga plaćaju.

A onda su usledili i brojni komentari.

– Pa da Vesić ne bude gradonačelnik – jedan je od komentara.

– Da potpisuje sve sto mu stave na sto! Sutra će na sudu Vesić da se brani da on ništa nije potpisao.

Plaćamo ga da glumi gradonačelnika.

Radojičić se osim oko gradskih problema čak vrlo slabo uključuje i u probleme sa kojima se Beograd suočava u vezi sa koronavirusom. Iako je lekar, Radojičić se vrlo slabo uključuje u komentare o bilo kojoj situaciji u vezi sa koronavirusom.

Početkom jula je dao izjavu za RTS kada je „Štark arena“ postala kovid bolnica, što se ne može reći za Vesića koji se maltene svakodnevno uključuje u sve, komentariše, svađa se, vređa, pa nije čudno što ga zovu pravim gradonačelnikom Beograda!

Podeli
Updated: 28 јула, 2020 — 7:31 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Ovaj – „gradonačelnik Bg“ (Zoran Radojčić) navodno (čini se, izgleda tako) „skroman“ ali je za to onaj drugi – (njegov zamenik) toliko bahat i neskroman da se drsko nameće kao glavni Beograda (pa i više) bezobraznik i primitivac bez granice!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *