Cirkus je stigao: Desetine autobusa na SNS skupu (VIDEO)

Iako smo navikli da se kolone autobusa formiraju na Evzoniju ili Horgošu, predizborna pomama i partijski bič SNS ove nedelje su odlučili da jezgro autobuskog prevoza bude Kragujevac.

Nije Kragujevac u međuvremenu postao ni turistička atrakcija, niti je dobio izlaz na more (iako nesumnjivo prelep grad), već je razlog velikoj broja autobusa u srcu Šumadije znatno prostiji – miting Srpske napredne stranke.

Karavani autobusa već nedeljama voze Srbijom, parališući gradski i međugradski prevoz, a ovoga puta vesela napredna družina stigla je u Kragujevac.

Na snimku se vide desetine autobusa parkiranih iz svih krajeva zemlje, svih privatnika naše zemlje. Građani koji su se zatekli ispred autobusa u grupama čekaju kako bi im bilo saopšteno šta se od njih očekuje na novom predizbornom zadatku.

Ovakva praksa nije retkost, budući da je svaki mitng vladajuće partije propraćen masovnim dolaskom svih „zainteresovanih“ od Subotice do Vranja, u zavisnosti od lokacije. Tako je pre nekoliko dana na mitingu u Opovu praktično ceo međumesni prevoz bio na raspolaganju pristalicama stranke.

Izvor: Nova

Podeli
Updated: март 26, 2022 — 12:39 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *