Član Glavnog odbora SNSa lažno se predstavlja kao direktor (VIDEO)

Nišlija Nikola Marinković, koji je odnedavno član Glavnog odbora SNS, a zaposlen je u niškom Javnom komunalnom preduzeću „Gorica“ kao referent, gostujući na Televiziji Belami rekao je da je pomoćnik direktora za razvoj i investicije iako po sistematizaciji preduzeća ta funkcija ne postoji! Marinković kaže da je „napravio lapsus“ i da se kasnije, gostujući u drugoj emisiji izvinio gledaocima.

– Kako direktorka nije mogla da gostuje u toj emisiji, jer je bila sprečena, otišao sam ja po njenom ovlašćenju. Načinio sam lapsus, bilo mi je to prvo gostovanje i kada sam sledeći put gostovao u emisiji, izvinio sam se građanima – kaže Marinković za Direktno.rs i dodaje da ne zna zašto ta njegova greška zavređuje toliku pažnju.

Sve je počelo baš u toj, za Marinkovića kobnoj emisiji, koja je emitovana 19. maja ove godine. Nakon što je rekao da je pomoćnik direktora, uživo u program uključio se Zoran Jovanović, koji je bivši šef radne grupe za ispitivanje eventualnih malverzacija u JP „Gorica“.

Prema mišljenju Jovanovića, on se lažno predstavio i čak izneo pogrešne podatke o broju preminulih i uznemirio javnost, jer je rekao da je broj sahrana na Novog groblju dnevno od sedam do dvanaest. Marinković je i za to imao objašnjenje, kada smo ga pozvali.

Naglasio je da je mislio na sve preminule na svim grobljima koje pokriva ovo preduzeće, a ne samo na Novo groblje, gde je on referent na ugovaranju.

Po svoj prilici očito da nije prošao naprednjačku Akademiju za lidere, verovatno jer nije stigao, pošto je do pre petnaest dana bio odbornik i šef odborničke grupe u Skupštini grada Niša kao član Šapićevog SPAS-a, a tek od 29. maja ove godine postao je član SNS.

Odmah nakon toga izabran je za člana Glavnog odbora SNS. Iz Niša u Glavnom odboru SNS su Dragana Sotirovski gradonačelnik Niša, direktor Univerzitetskog Kliničkog Centra Niš Zoran Perišić i sada Marinković.

Podeli
Updated: јун 16, 2021 — 8:18 am

1 Comment

Add a Comment
  1. Dobro je poceo sa lazima , nudi se na rukovodece mesto u stranci.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *