Članica glavnog odbora SNSa radi na NEPOSTOJEĆEM RADNOM MESTU

Bivša članica Gradskog veća za ruralni razvoj u Smederevu Jasmina Vojinović trenutno obavlja funkciju zamenika gradonačelnika Smedereva koja nije predviđena Statutom tog grada. Jedina kvalifikacija koja je dovela na ovu nepostojeću funkciju je činjenica da je poverenica Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Smederevu – saopštio je Gradski odbor Stranke slobode i pravde u tom gradu.

– Sve ovo nije ništa novo i neočekivano od vladajuće strukture, osim činjenice da su ovog puta zbog svoje bahatosti prevazišli sami sebe – navodi se u saopštenju.

Kako se dalje navodi, njoj je otvoreno bolovanje 24. avgusta ove godine, istog dana kada je počela da radi u OŠ „Branko Radičević u Lugavčini zbog privremene sprečenosti za rad usled bolesti. Njeno bolovanje, kako se dlaje navodi, traje i danas, ali ona uredno prisustvuje i političkim sastancima i prijemima u Gradskoj upravi Smedereva.

– Sve vreme dok obavlja nepostojeću funkciju, za koju verovatno prima naknadu, prima i naknadu iz sredstava Fonda za zdravstveno osiguranje po osnovu otvorenog boravka – dodaju iz Stranke slobode i pravde.

Zbog, kako su dalje naveli iz stranke, očigledne zloupotrebe bolovanja, zahtevaju hitnu reakciju nadležnih institucija kao i objašnjenje „učiteljice zbog kojih razloga je privremeno sprečena za rad sa decom, a nije sprečena za obavljanje političkih funkcija“.

Podeli
Updated: новембар 10, 2020 — 6:26 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *