ČUDNA PRAĆENJA – Prate mi ćerku i sina – SLUŽBE NEME A PINK LIJE SUZE (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su tačni navodi pojedinih medija o tome da postoje osobe koje prate i nadziru aktivnosti njegovo dvoje starije dece.

U intervjuu za televiziju Pink, Vučić je rekao da je istina da su „određena lica“ pratila njegovu ćerku, ali da on ne želi da kaže kojoj stranci ta osoba pripada jer ne misli da predsednik te stranke podržava to.

On je dodao da ima saznanja da pripadnici pojedinih stranih službi fotografišu njegovog starijeg sina na njegovom radnom mestu, na kojem radi „kao običan radnik za platu od 500 evra“.

„Mislim da je za to kriva atmosfera koja se pravi i dodvoravanje nekim ljudima na društvenim mrežama. Ja se ne dodvoravam nikome, ja vodim politiku“, rekao je on.

Loading...

Govoreći o pretnjama njegovoj ćerki, Vučić je rekao da se nada da nije reč o opasnom čoveku koji može da je ugrozi, ali da cela atmosfera ostavlja posedice po njena osećanja, iako je smatrao da je ona najčvršća u celoj familiji.

„Uvek je pravilo bilo da se nikada ne ulazi u lične odnose. Ko bi to prekršio, on bi bio prezren. Ali neko novo vreme je došlo“, rekao je on.

On je odbacio tvrdnje sa društvenih mreža da je on, iz političkih razloga, organizovao pretnje njegovoj ćerki.

„Ja sam širio priču o silovanju sopstvenog deteta? Pa što hoćete onda da razgovarate sa mnom“, rekao je on.

Ostaje zaista čudno da ovakve radnje praćenja najbližeg okruženja prvog čoveka u državi nema nikavu reakciju nadležnih službi, osim redovno emotivnog izlaganja takvih događaja publici na televiziji Pink.

Podeli
Updated: 1 августа, 2019 — 7:23 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. KAKAV DI UMOBOLNIK I LAZOV PEXERU JEDAN. OPLJACKAO SI SVE PICOUSTI, STVARAS AFERE. KO TI BRE PRATI DIBA KOJI SE DRUZI SA KRIMINALCIMA I OLESI SE DECKO OD ALKOHOLA A CERKA OD DROGE. STOKO POVEFI RED ORATI IH TI KOGA BRIGA ZA TVOJU CERKU I SINA KOJE POPLAVA IZBACILA. KO JE UBIO OLIVERA? KO JE PLJACKAO NA IZGRADNJI PUTEVA KOJI SE RYSE I ZIDOVA, KO JE RUSIO.SAVAMALU, HELIMOPTER JEBALO TE PRACENE PEDERU LOPOVSKI.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.