CVIJAN DOK JE BIO ŽIV: SNS je postala „Mafijaška družina“ (VIDEO)

Vladimir Cvijan, bivši visoki funkcioner Srpske napredne stranke, za koga se tek saznalo da je pokojni, pre nego što je napustio ovu partiju želeo je da se kandiduje za predsednika naprednjaka, kao protivkandidat Aleksandru Vučiću. „Od danas ulazim u predizbornu kampanju“, rekao Cvijan novinarima u skupštini 2013. godine.

On je tada rekao da SNS i njen lider Aleksandar Vučić rade ono protiv čega su se naprednjaci borili i da ga je „sramota da to gleda“.

– Moja SNS se pretvorila u sve ono protiv čega smo se borili – kazao je 2013. godina Cvijan i kao najveći problem istakao to što je sve u rukama Aleksandra Vučića.

„Predsedništva SNS su se pretvorila u bilten o tome ko treba da bude uhapšen… neka sudovi i tužilaštva vode računa o tome, a ne stranački organi“, kazao je Cvijan, a objavio B92.

Cvijan je naglasio da će se boriti pošteno i da će se „svakako držati Ustava, zakona i izvornog programa stranke“ i „posavetovao“ Vučića da se i on „ovaj put drži principa i zakona“.

Prema njegovim rečima, mnogi u stranci su se povukli, jer jedan čovek o svemu odlučuje i kao primer naveo Beograd, rekavši da je jedan čovek odlučio da na čelo prestonice dođe, na primer, Goran Vesić.

Podeli
Updated: март 16, 2021 — 10:16 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *