Da li su pojedinci iz opozicije ubačeni Vučićevi elementi ili su samo glupi?

Podsetimo, Ikodinović je objavom na društvenim mrežama uzburkao strasti u Srbiji.

– Umjesto što kukamo nad sudbinom zlom, nad Đokovićima i malobrojnim govnarima iz RS-a koji pristaju da budu prijavljeni u Beogradu zarad šake kaemova (konvertibilnih maraka), uzmimo sudbinu u svoje ruke. Ubijedimo apolitične i neodlučne oko nas da će apolitični da nam dođu glave, ako ne izađemo svi da glasamo – poručio je Ikodnović, te nastavio:

– Nismo ni svesni koliko možemo, ukoliko nešto želimo. Pogotovo u ovom slučaju, gde treba našom energijom da podstaknemo druge da promenimo radikalsku bagru. Neće im pomoći ni trista familija, ako izađemo na izbore u velikom broju.

Verujte da mi je najlakše da me ništa ne zanima. Živim pristojno, više od ovog što imam mi ne treba. Zdravi su svi moji, bogu hvala. Ljudi, ali ovo oko nas što se dešava je jezivo. Ova radikalska gamad, lažni doktori i svi njihovi mediokriteti će nas ugušiti. Doslovce ugušiti!

Da ne kukamo zbog proklete sudbine i loših ljudi nego da svako od nas da svoj doprinos aktivnim učešćem na bilo koji način na predstojećim izborima. Puno je načina na koje možemo da damo svoj doprinos. Ne sedimo i ne kukajmo nego ustanimo i delajmo! – poručio je Ikodinović.

Nakon njegovih reči, usledile su žestoke reakcije iz Srbije, ali i iz Republike Srpske.

Ozbiljan glasač protiv režima Aleksandra Vučića mora se zapitati, kako ozbiljno vređanje sopstvenog naroda može doprineti pobedi na izborima. Posebno što se mora imati u vidu, da za pobedu na izborima, opozicija mora uću u glasačko telo Aleksandra Vučića i neke glasove uzeti sa te strane.

Glasača koji su iz Republike Srpske, ili vode poreklo iz nje, u Srbiji ima oko milion. Ikodinovićev način razmišljanja sužava krug potencijalnih birača na veoma ozbiljan način, i baca veoma ružno svetlo na deo opozicije kojoj pripada. Da li se tako mogu dobijati izbori?

Podeli
Updated: фебруар 8, 2022 — 12:10 pm