Dačić pod prismotrom policije 13 godina ( VIDEO )

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je povodom navoda da je bio jedan od učesnika „tajnih žurki“ u Jagodini da je on uvek pod prismotrom policije, pa je svaki njegov odlazak i u taj grad zabeležen.

– Ja sam već 13 godina pod prismotrom policije i oni kontrolišu i prate šta ja radim, tako da je svaki moj odlazak zabeležen – rekao je Dačić za televiziju Hepi.

Dačić, koji je predsednik Socijalističke partije Srbije, je dodao da nikada nije učestvovao na „tajnim žurkama“, već su svi događaji na kojima je on bio bili javni.

– Ja sam od 2008. godine sa (Draganom Markovićem) Palmom u koaliciji i stotinu puta sam s njim bio na raznim prigodama, jer on organizuje veliki broj događaja – rekao je on.

Dačić je naglasio da su maloletnice bile prisutne samo u kulturnim manifestacijama pred hiljadama ljudi.

Predsednik Narodne skupštine je ocenio da je taj slučaj „svakako“ politički motivisan i da njime treba da se bave nadležne državne institucije.

Predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković, danas je rekao kako ne zna zašto bi Ivica Dačić trebalo da bude saslušan. On je za TV Prva ponovio da je bio u Tužilaštvu i da je rekao kako je sve laž, navodeći da ga član „Đilasove stranke“ lažno optužio za podvođenje maloletnica.

Kako je naveo, „zbog ove afere neko od njih dvoje mora da ode u zatvor“, najavljujući privatne tužbe protiv Tepić.

On je rekao da se prijavilo 320 žena koje žele da tuže Mariniku Tepić zbog tvrdnje da im on daje broj telefon za druženje, „pa ako se dobro druže, biće zaposlene u javnoj upravi“.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić prikazala je na konferenciji za novinare video snimak za koji kaže da je svedočenje čoveka iz Jagodine koji je navodno prisustvovao, po njenim rečima, „podvođenju“ devojčica i žena u tom gradu.

Prema rečima svedoka, tim proslavama su prisustvovali i čelnici vlasti Ivica Dačić, Aleksandar Antić, kao i vlasnici Knez petrola i Kopernikus televizije.

Premijerka Ana Brnabić je u vreme dok je bila ministarka u intervjuu za režimske medije otkrila jednu iznenađujuću činjenicu o odnosu sa Draganom Markovićem Palmom. Naime, ona je tada izjavila da ju je Palma zvao na bunga-bunga žurke.

– Zvao je me da učestvujem na njegovim bunga-bunga žurkama. Na tim bunga-bunga žurkama se zabavljamo, pevamo, tu mogu da se ljube muškarci sa ženama, žene sa ženama, ali ne mogu muškarci s muškarcima – kazala je ona te 2017. godine za režimski tabloid.

Izvor: Direktno

Podeli
Updated: април 22, 2021 — 7:20 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *