DALIBOR GLIŠIĆ – SNS: Da je ostao Đilasov zdravstveni sistem danas bi imali MILIONE MRTVIH (VIDEO)

Gostujući u jutarnjem programu Tv Pinka, član izvršnog odbora SNSa je komentarisao sve aktuelne društvene teme, od političkih, ekonomskih, pa sve do zdravstvenog sistema.


Program je počeo laganim zagrevanjem i neukusnim hvalospevima predsedniku Vučiću koga je predstavio kao čarobnjaka naše ekonomije.


O samim ekonomskim merama nije govorio koliko je položio nade u samu ličnost predsednika SNSa Aleksandra Vučića i njega kao jednog genijalca koji povlači apsolutno savršene mere u oporavku privrede.

Pritom uopšte ne pominjući koje su to i kakve mere, uz neizostavne nade u najbolje rezultate u Evropi, pa i u celom svetu.


Na pitanje voditeljke kako komentariše napade opozicije na vladu i mere koje je sprovela, i na napade na predsednika, odgovor je počeo SNS klasikom, izvrtanjem teza – Kako opozicija ne prestaje da koristi ljudsku nesreću i mrtve ljude kako bi zadobila političke poene i dobila vlast.


U nastavku odgovora je usledio šok, ma koliko to neverovatno bilo za očekivati od predstavnika SNSa, gde je izneo TVRDNJE da bi u zdravstvenom sistemu koji je bio Đilasov imali milione žrtava.

Da žrtve od korona virusa ne bi bile jednake nijednom ratu, i kako bi one iznosile kao svi ratovi zajedno od balkanskih ratova pa sve do dana današnjeg.

Podeli
Updated: мај 2, 2020 — 8:48 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *