DANILO VUČIĆ PITAO CVIJANA PRE UBISTVA: Što si otišao čika Vlado, bilo nam je lepo svima zajedno

O smrti Vladimira Cvijana vlast sve snažnije i nemoćnije ćuti, pa tu tišinu pokušavaju zamaskirati novim i sitnim afericama koje su paušalne u odnosu na Cvijanov leš koji je pronađen u Dunavu a o tome se besprizorno ćutalo gotovo tri godine, i to ne samo velika propaganda laži Aleksandra Vučića.

Ćutali su tzv. nezavisni i slobodni mediji, neki jer imaju manjak istraživačkih novinara, drugi zato što su policijski doušnici kao Ćulibrkov poslušnik iz Nedeljnika, koji nije pisao o Cvijanovoj smrti zato što se navodno radi o samoubistvu a oni ne pišu o samoubistvima u svojim novinama, mada ko pomnije prati pomenute novine, ipak će pronaći članke o samoubistvima. Strah je zavladao u kostima i opozicije i vlasti zbog Cvijanovog leša.

Zbog čega?

Dobro obavešteni izvor portala Slavija Info govori o tome da je sprega povezana od vlasti do opozicije, preko njihovih finansijera ali ono što je najnezgodnije je to što je u neposrednomn trenutku Cvijanove smrti prisustvovao i Danilo Vučić na splavu koji je posle Vladimirovog besprizornog ubistva potpljen.

Cvijan je prvo namamljen u Crnu Goru, a potom je od strane Belivukovog ganga doveden u Srbiju. Tačnije na Beogradski splav. Krvnički su ga tukli, udarali, nisu marili što je i onako već bio bolestan čovek. Mali Danilo je sve to gledao, a onda je i progovorio.

Čika Vlado, zašto si se posvađao sa mojim tatom, pa bilo nam je lepo kad smo bili svi zajedno? Zašto si otišao Vlado?

Cvijan ga je samo pogledao, nije stigao ništa da mu odgovori zato što ga je sledeći udarac ostavio bez sveti. Potom mu je obučena druga jakna, a zatim je ubačen u reku.

A reka i mediji su prekrili sve. Misterija nad ovom smrću i dalje odiše Srbijom kao najgori horor film.

Podeli
Updated: мај 9, 2021 — 9:35 am

1 Comment

Add a Comment
  1. Vidite danilovu facu , lici kao profi kasapin.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *