Direktor Bolnice dobio auto NA POKLON od SrbijaAutoPuta i pored SEDAM VOZAČA zaposlio ličnog šofera

Direktor KBC „Dragiša Mišović“ prof. dr. Vladimir Đukić (63), kadar Socijalističke partije Srbije, pred novo kadriranje bahati se na funkciji, kao i stranka sa kojom deli vlast. Kako Direktno.rs saznaje, već nekoliko dana ispred samog ulaza u upravnu zgradu renovirane bolnice parkirana je bela limuzina „hjundai i40“, koju je Đukić dobio od firme Srbijaautoput.d.o.o!

Nije dovoljno v. d. direktoru Đukiću što ima nekoliko vozila u svom ličnom posedu, već je i ovaj najnoviji korejski model morao da isproba. Na poklon ga je dobio, kako saznajemo, od Srbijaauotoput.d.o.o. javnog preduzeća koje se bavi izgradnjom i održavanjem puteva u sistemu Puteva Srbija“, na čijem čelu je večiti direktor Zoran Drobnjak.

To nije sve, KBC „Dragiša Mišović“ u stalnom radnom odnosu ima sedam vozača, ali je Đukić zaposlio, pored njih, i ličnog šofera M. P.

Đukić je odavno poznat po „širenju“, pa je tako, i dok nije dobio ovo vozilo, koristio usluge vozača N. R. iz Kliničkog centra Srbije, gde je ranije bio zaposlen. Dakle, taj vozač je nastavio da vozi direktora KBC „Dragiša Mišović“ svaki dan, i pored svog redovnog angažovanja u KC Srbije.

Veliko je pitanje da li će u novoj raspodeli karata vlasti, KBC „Dragiša Mišović“ i dalje ostati pod ingerencijom SPS-a, odnosno da li će Vladimir Đukić ostati direktor ove ustanove, koja je već pola godine kovid bolnica.

Podeli
Updated: октобар 3, 2020 — 8:36 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *