ĐUKA: Većina u SNS su kukavice

Narodni poslanik Vladimir Đukanović, najveći branitelj predsednika Srbije i najveći kritičar svojih kolega u Srpskoj naprednoj stranci, opet je udario po funkcionerima iz svojih redova, nazvavši ih kukavicama i kalkulantima. Đukanović je, ovoga puta braneći premijerku Anu Brnabić, rekao da na prste može da se nabroji ko iz SNS sme da uđe u borbu, osim ako nije u pitanju bitka za fotelje.

https://twitter.com/SlobaGeorgiev/status/1381351245810634752

– Ana Brnabić je nesumnjivo jedan od najvećih boraca u SNS, ako ne i najveći. Ne beži od protivnika, hrabro se sa njima suočava, nikada se protivniku ne pravda i ne kalkuliše, već je uvek u ofanzivi. Čini sve ono što većina drugih funkcionera te partije ne smeju da čine jer su kukavice i kalkulanti. Na prste jedva da izbrojiš ko sme od funkcionera SNS da uđe u borbu, osim ako su fotelje u pitanju. Tada lome sve pred sobom – napisao je Đukanović.

Izgleda da Đukanović nije zadovoljan spremnošću svojih kolega da se zalažu za SNS i njenog predsednika, kao što on to čini. Navodeći „kvalitete“ Ane Brnabić, Đukanović kao da je zaboravio da je upravo njegov predsednik taj koji nema sve te dobre osobine koje se premijerki prepisuju.

Vučić je taj koji beži od političkih protivnika, pa od kada se prigrabio vlasti ne sme da izađe ni na jedan politički duel. On je taj koji kalkuliše, jer zna da bi svaki malo upućeniji građanin mogao da ga demolira u duelu, a kamoli opozicija. Upravo zbog toga i ne sme da gostuje u emisiji sa političkim protivnicima, jer zna da bi to bilo pogubno po njegov rejting.

Očito da se Đukanović previše zaneo u hvalospevima premijerki, pa je nehotice potkačio, ne samo svoje kolege, već i voljenog predsednika. Na kraju krajeva, ako je Brnabićka najveći borac u SNS, šta je onda Vučić? Drugi po redu? Ne verujemo da bi mu se to svidelo, ipak on mora u svemu da bude prvi.

Podeli
Updated: април 12, 2021 — 6:57 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. Ako si Musko reci ko su kukavice imenom i prezimenom , ovako ti nista ne vredi uvek ce onaj da kaze ,, Na koga li je mislio, i teraj dalje.
    Najveca kukavica je djuka jer ne sme da imenuje kukavice u sns.

  2. Gospodin Đukanović Vladimir već duže vreme igra „na dve karte“. Sprema sebi teren, za period posle odlaska Vučić Aleksandra. Ljudski je probati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *