Dok je Vučić držao maratonski govor 29 POLICAJACA PALO U NESVEST

Na proslavi Dana policije, po nesnosnoj vrućini, satima su pripadnici MUP-a stajali, slušajući nadahnute govore ministra Aleksandra Vulina i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Kao posledicu Vučićevog iskorišćavanja pripadnika policije u promotivne svrhe, u nesvest je, kako saznajemo, palo 29 policajaca. Za to vreme, vlast je komotno sedela u hladu ispod nastrešnice. Građani na društvenim mrežama nisu krili nezadovoljstvo povodom zloupotrebe i maltretiranja policije.

– Dok su Vulin i Vučić lupetali za mikrofonom, jedan pametan policajac je odlučio da padne u nesvest, a za njim još par pametnih policajaca – ironičan je Rebelić na Tviteru.

– A da li ste videli kako su policajci padali u nesvest od vrućine dok su ovi držali govore? Totalni fijasko, sve zajedno – kaže Ivana Gajić.

– Dok mu policajci padaju u nesvest kao snoplje Vučić ih drži na suncu na +40, a on i Vulin drže „banku“ ispod nadstrešnice zaklonjeni od sunca.

AV: „Srpski policajac mora da ima život dostojan čoveka…“ Neki ćete da padate u nesvest na užarenom betonu, a neki ćemo da uživamo u hladu – napisao je jedan od građana.

– Prošle godine je žandarmerija stajala pod pod punom opremom sa šlemovima, pravo je čudo da tada neko nije kolabirao. Bitno je da su ove godine namontirali za sebe nadstrešnicu na bini, da mogu opušteno iz hladovine da posmatraju kako ovi nesrećnici na usijanju padaju u nesvest – smatra drugi korisnik.

Vlast je juče pokazala koliko poštuje naše pripadnike bezbednosti, dopustivši da kolabiraju dok im oni drže hvale sebe…

Podeli
Updated: 22 јуна, 2021 — 8:13 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *