DOK NAROD BEŽI IZ ZEMLJE zamenica sekretara iz SNSa ima ŠEST PLATA

Da se simpatizerima i članovima Srpske napredne stranke vrlo isplati da budu uz vlast pokazuju i mnogobrojni poslovi koje, pored svojih primarnih, vrlo često obavljaju. Dok većina odlazi iz Srbije ne uspevajući da nađe odgovarajuće poslove ili iz istog razloga radi ono za šta se nije školovala, onim politički podobnim je „upala kašika u med“.

Jedan od primera je i doktorka Dušica Rakić, inače zamenica pokrajinskog sekretara za visokoobrazovanje i naučno-istraživačku delatnost. Ona je specijalista pedijatrije i subspecijalista iz kardiologije i ima sedam poslova!

Poslovi koje obavlja dr Dušica Rakić

– Dr Dušica Rakić je zamenica pokrajinskog sekretara za visoko obrazovanje, radi u Domu zdravlja u NS, na Medicinskom u NS i 5 privatnih ordinacija. Članica SNS – napisao je jedan tviteraš, a onda u nastavku priložio i dokaze o poslovima koje dr Rakić obavlja.

Naime, pored toga što je zamenik pokrajinskog sekretara, ona radi u Domu zdravlja u Novom Sadu, na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, ali i u još četiri privatne ordinacije. Rakić je bila do 2016. godine i predsednik Stručnog saveta Doma zdravlja u Novom Sadu, pa pomoćnik direktora za nauku i razvoj Doma zdravlja NS do 2008. godine, savetnik direktora za nauku i razvoj Doma zdravlja do 2005.

Pitanje koje se samo nameće je kako dr Dušića Spasić uopšte stiže da obavlja sve ove poslove, odnosno kako svakom može da se posveti?

Izvor: Direktno

Podeli
Updated: новембар 8, 2020 — 9:32 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *