Domaćinski: Šapić privatni auto pere i sipa benzin o trošku države

Aleksandar Šapić, prvi na listi SNS za beogradske izbore, je svoje džipove, BMW model x5 i Toyotu model Rav 2.0, davao na korišćenje Opštini Novi Beograd i na taj način preneo troškove za gorivo i za pranje vozila na Opštinu Novi Beograd po osnovu izveštaja Državne revizorske institucije. Tako je “zaradio” oko 5.000 evra na račun Opštine samo u dve godine.

DRI je utvrdila i da putni nalozi po kojima je refundirano gorivo ne sadrže sve potrebne elemente po pravilniku koji je sam Šapić doneo.

Ako se uzme u obzir potrošnja i troškovi za dvadeset vozila Opštine u odnosu na dva Šapićeva vozila vidi se da ta dva vozila u nekim mesecima čine i do između 25% do 55% ukupnog iznosa troškova.

Dok su mu puna usta domaćinskog vođenja grada, svoja kola pere na teret opštine. Tačka povezivanja oko koje su se okupili svi članovi SNS je ništa drugo do njihove apsolutne lične koristi. Zato je Beograd u haosu, neredu, a velika većina poslova je koruptivna.

Od svakog građanina koji živi u Beogradu zavisi da li će ovakvi ljudi da nastave da se bahate po našem gradu. Vučić je odavno izgubio Beograd, a sada je na nama da 3. aprila to potvrdimo.

O kakvoj ličnosti se radi, možete pročitati u članku ispod.

Podeli
Updated: март 15, 2022 — 8:13 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *