Država je od navijača napravila kriminalce (VIDEO)

To nisu navijači nego kriminalci, nećemo dozvoliti novi Zemunski klan – rekao je Aleksandar Vulin, ministar MUP, posle hapšenja 17 pripadnika organizovane kriminalne grupe. Zaboravio je, ipak, Vulin i oni koji su ga poslali na konferenciju za medije da kaže da je država od navijača, u ovom slučaju Velje Nevolje i Marka Miljkovića napravila kriminalce, koji su ugrozili vlast i državu, pa su pušteni niz vodu i završili s lisicama.

Država je „navijačima“ dala policijske značke, policijsku pratnju, službena vozila… Konkretno, Veljko Belivuk je imao tri „škode“ u vlasništvu države i pratnju, tako da su Vulinova opravdanja i izjave potpuno u suprotnosti sa onim što je država omogućila ljudima koji su sada završili iza rešetaka.

Kako se pričalo po gradu, Belivuk je služio za takozvane prljave poslove, a i ne tako davno, prilikom hapšenja urlao je uz reči: „Bio sam vam dobar kad sam zakopavao oružje u Jajincima“.

Podsetimo, reč je o „oružju“ koje je kao pronađeno u jednoj od montiranih afera kako neko pokušava da ubije Alekasndra Vučića. Kada su počeli da ugrožavaju državni vrh sa nizom kriminalnih dela, vlast je morala da interveniše i pusti niz vodu Belivuka i Miljkovića.

Dijana Hrkalović, sve više u negativnom kontekstu pominjana od strane režimskih medija, povezivana je sa ovom grupom „navijača“ još iz vremena Saleta Mutavog, a ostaje da se vidi šta će biti sa njenom sudbinom.

Uglavnom, iza ćoška čekaju nove Velje Nevolje, novi navijači i „navijači“ koji već sutra mogu biti novi kriminalci na usluzi državnom vrhu.

Podeli
Updated: фебруар 4, 2021 — 2:55 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *