Ekonomista Branko Dragaš – Er Srbija je BANKROTIRALA!

Novac iz kompanije odlazi i niko ne kontroliše, gde i kome odlazi toliki novac.

Ekonomista Branko Dragaš je na svom sajtu objavio, pozivajući se na godišnji izveštaj o poslovanju Er Srbije, da je ta kompanija bankrotirala.

Uz Espreso aplikaciju ni jedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!

Tekst sa sajta dragaš.biz prenosimo u celosti:

Loading...

“Zahvaljujem se čitaocu koji mi je dostavio izveštaj revizorske kuće KPGM, upućen akcionarima ER SRBIJE, o finansisjkom izveštaju Kompanije za 2016.godinu.

„Naša odgovornost je da na osnovu izvršene revizije izrazimo mišljenje o priloženim pojedinačnim finansijskim izveštajima“.

Nisam uspeo nigde da pročitam stručno mišljenje Revizora o katastrofalnoj situaciji u Kompaniji.

Nisam nigde pročitao stručni apel Revizora da se hitno ispita kompletno poslovanje Kompanije i da se uvedu vanredne mere u Kompaniju koja dramatično loše posluje, uprkos svim političkim privilegijama koje je dobila i konkretnim novčanim subvencijama koje neprestalno dolaze iz našeg bankrotiranog državnog budžeta.

Ali, u ovom tekstu se ne bavim Revizorom, koji bruka našu ekonomsku struku, jer pravi izveštaj smuti pa prospi i udrobljeno-umrvljeno, što je veliki problem već pune dve decenije svih svetskih revizora, koje plaćaju kompanije da prave izveštaje tako da revizori nisu odgovorni za te revizorske izveštaje.

To je, svakako, morate da priznate, prilično apsurdno i glupo, ali u prevarantskom neoliberalnom kapitalizmu tako se uglavnom ponašaju svi veliki svetski revizori koji su, prema mome mišljenju, doprineli finansijskom bankrotu neoliberalizma, jer nisu radili svoj posao niti u duhu sa poslovnim moralom niti, pak,profesionalno.

U ovom tekstu neću do detalja analizirati bilans stanja i bilans uspeha, jer to radim profesionalno za kompanije koje me angažuju kako bi utvrdili pravo stanje zdravlja kod pacijenta, nego ću na najjednostavniji način, da građani mogu da razumeju, izneti samu suštinu kako posluje ER SRBIJA.

Svi podaci su zvanični za 31.12.2016.godine.

Podeli
Updated: 25 августа, 2019 — 7:34 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *