EPS sirotinji seče struju za 7000 dinara a dužnicima od 700 MILIONA OPRAŠTA

Elektrodistribucija u Vranju iskazala je „izuzetnu revnost“, isključuje struju privatniku za dug od 7.000 dinara, ali nikako da isključe dužnike koji duguju 700 miliona dinara.

Vranjska ED je u Beogradskoj ulici u Vranju isključila električnu energiju lokalu malog privatnika za dugovanje od 7.000 dinara, ali nikako da „iseče“ struju „Jumku“ koji duguje 700 miliona dinara.

Jumko samo za struju dužan 53 miliona evra

Da zlo bude još veće, pomenuti privatnik je u samoizolaciji zbog korona virusa, pa nije bio u mogućnosti da plaća račune.

„Električari“ su „kaubojski“ upali u njegov lokal i isključili struju, a privatnik je preko svojih prijatelja platio dugovanje prema EPS-u, međutim, oni su pripretili da će da mu isključe struju i u drugom lokalu u Beogradskoj ulici.

„Baš čudna jada od našega grada“, pevuše građani obični smrtnici, za EPS je 7.000 dinara veći novac od 700 miliona, e to se dešava jedino i samo u Vranju!

Tendeciozno potenciramo, najveći dužnik za utrošenu električnu energiju je „Železara Smederevo“ sa teretom od preko četiri milijarde dinara.

Očekuje se da EPS, shodno svojoj „revnosti“, isključi struju Kinezima», mašta vranjska sirotinja koja svakodnevno strepi od makaza EPS-a zbog „ogromnih“ dugovanja za struju od nekoliko hiljada dinara!

A Kinezi u Smederevu mogu mirno da spavaju ili šetaju pored Dunava!

EPS „stalno“ misli na njih!

Podeli
Updated: март 13, 2021 — 1:04 am

2 Comments

Add a Comment
  1. OD KAD NAŠU PRIVREDU „POMAŽU“ STRANI INVESTITORI, MI SMO U SVE LOŠIJOJ SITUACIJI. POSTALI SMO NJIHOVI ROBOVI I SVE ONO ŠTO SU PLANIRALI RATOVIMA SADA NAVODNOM POMOĆI OSVAJAJU. AKO NASTAVIMO TAKO, NAŠA RODJENA ZEMLJA ĆE POSTATI NAŠ KONC LOGOR I RADIĆEMO ZA MANJERKU ČORBE..

  2. Slazem se da treba iskljuciti sve velike duznike pa cak u te duznike spadaju i supovi , opstine , duznik je cak i sam rudnik bor a sve te drzava cuva i brani

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *