Funkcioner SNS preti službenici: BOLIDU J**AĆU TI MAJKU (VIDEO)

Član Veća Opštine Zemun i funkcioner SNS Vladimir Kostić pre devet meseci uputio je pretnje i niz uvreda jednoj službenici u toj opštini ( čije je ime i prezime poznato redakciji Nova.rs), a ceo incident bio je na ivici fizičkog napada. Uprkos brojnim svedocima i pismu koji je napadnuta službenica, u pokušaju da istera pravdu, uputila i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, on do danas nije kažnjen. Iako je u trenutku napada u toj prostoriji bilo više svedoka, oni nisu želeli da potvrde njenu priču, ali je jedan od njih, na dan kad je otišao u penziju, objavio snimak tog incidenta.

U februaru ove godine službenica Opštine Zemun, koja je rukovodilac jednog odeljenja u toj opštini, pretprela je verbalno nasilje, a malo je nedostajalo da ono preraste u fizičko. O tome svedoči i snimak, koji je prvo podeljen na društvenim mrežama, da bi potom stigao i do naše redakcije.

Kako je napadnuta službenica navela u pismu predsedniku Vučiću, ona je tog dana u prostorije Opštinskog veća otišla da bi obavila svoj radni zadatak i pomogla predsedniku Saveta za zapošljavanje oko predsedavanja sednicom na kome su članovi Saveta trebalo da iznesu mišljenje o planu zapošljavanja 2020. godine.

Međutim, kako je navela, iz njoj nepoznatih i neobjašnjivih razloga krajnje uvredljivim tonom obratio joj se Vladimir Kostić, nagnuvši se preko stola za kojim je sedela, unoseći joj se u lice, rečima:

“Proći će izbori, a onda ću ti je*ati majku, bolidu jedan, psihopato… Tebe samo retard od predsednika (Dejan Matić) drži. Videćeš ti šta ću ti uraditi”.

Napad se tu nije završio. Kostić je naočigled prisutnih  nastavio sa urlanjem.

“Izađi napolje. Izađi napolje idiote jedan. Idiotski. U pi*ku materinu. Je*em ti mate, da ti je*bem mate. Izađi napolje iz moje kancelarije. Bolesnice jedna. Marš napolje”, čuje se na snimku.

Kostić je vikao u kancelariji, a potom kompletan materijal koji je pripremljen za sednicu bacio kroz prozor. Kako je službenica napisala u pismu Vučiću, taj funkcioner naprednjaka je od obezbeđenja tražio da je izbaci, ali mu je čovek iz obezbeđenja rekao da za njega tu nema posla.

Prisutni u kancelariji su od njega tražili da se smiri, a on je, kako je navela ona, udarao o stolove, bacao stvari, psovao, vređao.

Njene kolege su je zamolile da izađe napolje.

“Izađi zbog mene”, rekao joj je jedan od njih, na šta je ona upitala šta je uradila.

Potom je Kostić nastavio da viče:

“To što tebe onaj kreten drži. Jesi bolesna u glavu?! Onaj gore. Marš napolje”.

Kako je portalu Nova.rs rekao čovek koji je podelio snimak na društvenim mrežama, niko od njenih prisutnih kolega o tome nije želeo da svedoči.

Izvor: Nova

Podeli
Updated: новембар 13, 2020 — 7:44 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *