General Malinović: Vulin je sramota za vojsku

General u penziji Sreto Malinović je večeras na protestima poručio da mu je čast da se obrati pred onima koji su ustali protiv nepravde i ponižavanja razuma Srbije.

On je podsetio da je sutra 20 godišnjica od NATO agresije na Srbiju.

Poručio je da neke rane ne mogu da zacele i da je tada državnom rukovodstvu predstavljeno kakav je odnos sanga i način na koji NATO ratuje, ali i moguće posledice. Uprkos tome, kako je dodao, ušlo se u rat da najjačom silom.

On je neveo da je potpisan nekakav sporazum kojim su žrtve i traume naroda učinjene uzaludnim. Kako je istakao sada državu vode isti ljudi koji „poturaju tezu da su njihovi prethodnici izgubili Kosmet“. Dodao je kako je umišljeni vojskovođa sa položenom zakletvom u pedesetoj godini, sramota za vojsku.

Malinović je poručio policajcima da je otadžbina narod koji je na ulici.

„Nemojte da dižete pendreke na svoj na rod“, rekao je Malinović.

Podeli
Updated: март 23, 2019 — 8:57 pm

5 Comments

Add a Comment
  1. KAKO MOZE NEKO DA BUDE MINISTAR VOJSKE A NIJESTRUCAN ZA TO?!

  2. Sve je sramota, i Vulin kao ministar vojske stoji pred vojnim starešinama od ugled i časti, stoji pred ovicirima koji su završili akademiju, stoji pred vojnicima Srbije.Komično i jadikovno, ružno i pokvareno i nečasno kada ga vidimo da na vežbi polaže zakletvu.I jasno je svima da je prevarant sa lažnom dijagnozom lekara, njegov tata je uspeo da ga „zaštiti“ svojim vezama, kao i Milošević svoga sina Marka.To vam je bilo šareno društvo iz istog gnezda.Na vlast je došla ponovo ona ista bratija koja je vladala nakazno devedesetih godina prošlog veka, i ponavlja još goru praksu danas. Na čelu države je obolelo lice, prevarant i lažov, na čelu vlade nakaza i izvitoperena osoba, puna mržnje, pakosti i laži, na čelu skupštine opet druga nakaza , pakosna i suluda. Ovo nije više država, na vlasti je i Vulin, begunac od vojne obaveze, kako reče sa lažnim lekarskim uverenjem.Ovo vam je zbora manijaka i gusara koji je okupljen oko jednog jedinog programa, kakao opljačkati društvo pa pobeći na Sejšele ili u Argentinu gde je već sada skupljeno mnošto raznih zločinaca.Ako ne prihvate uslove koje im sa mitinga srpski narod šalje onda se moramo „naoružati“ limenim kontejnerima, doboš udaraljkama ili pogodnim hrastovim letvicama da sve vreme mimohoda Beograd bruji da se čuje do Moskve i NewYorka. Vučić laže samo svoje pristalice koje uživaju u tome, dživlavaju mentalno orgazam, čestite i razborite ljude on ne može slagati, svi vide , pa i Rusi koji mu daođe orden, da je lažov.Ko laže taj i krade, ruši Savamalu, padaju mu helikopteri, izvlače ubicu sa volana na autoputu, pale kuće novinara, hapse srednjoškolce da bi zaplašili građane(a njih je sve više na protestima), otimaju hotel sa tatom na čelu. Nećemo prestati dok ne padnu.

  3. Jak je to General a Vucic nece nikad pasti podrzava ga ceo narod a vi ste sica

  4. Za sendvičara – bota Sinišu Markovića

    Pašće i Vučić i njegovi kerovi, biće Srbija slobodna, a o Generalu Malinoviću se informiši malo bolje.

  5. Srbija nije teknokratija gde vojnik treba sa bude ministar odbrabne i lekar ministar zdravstva to nema nigde u svetu a on samo kaze šta drugi njemu kažu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *