GRABEŽ OKO PLENA – Vesić: Šapić da se nauči lepom ponašanju (VIDEO)

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić poručio je lideru SPAS-a Aleksandru Šapiću da nauči „pravila lepog ponašanja“ i ovime nastavio rat unutar SNS-a, koji tinja od najave priključivanja SPAS-a ovoj stranci.

– Ako Šapić postane član Srpske napredne stranke, ja ću moći da sarađujem sa njim, kao i ostali funkcioneri SNS, kao što verujem da će on naučiti da treba da radi sa nama. Očekujem da gospodin Šapić pre nego što uđe u SNS nauči pravila lepog ponašanja koja važe kod nas. Ona leže u solidarnosti, timskom radu i sprovođenju politike Aleksandra Vučića – istakao je Vesić.

Vesić je rekao i da „kada je Aleksandar Vučić predložio da Šapić bude deo SNS glasao ‘za’, zato što SNS treba da bude otvorena za nove ljude koji prihvataju Vučićevu politiku, bez obzira šta su ranije radili“.

On je naveo i da ne može da veruje da je Šapić već počeo da kadrira u SNS-u iako još zvanično nije ušao u stranku, kao i da svi u SNS-u energiju usmeravaju ka protivnicima, a ne ka unutrastranačkim sukobima.

Sukobi očigledno već postoje, a Vesića je vidno veoma povredila mogućnost da ostane bez svoje fotelje i opaska Šapića da ukoliko postane gradonačelnik, Vesić neće biti zamenik gradonačelnika.

– Ukoliko se nađem na bilo kom odgovornom mestu u državi nakon sledećih izbora, sam ću odabrati svoje najbliže saradnike i ljude s kojima ću podneti odgovornost za posao koji budem radio. Među njima ne vidim Gorana Vesića – rekao je Šapić.

Podeli
Updated: 9 маја, 2021 — 4:31 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *