Gradonačelnik SNSa iz Leskovca na bolovanju obilazi svet

Prvi čovek Leskovca Goran Cvetanović juče se posle više od nedelju dana prvi put pojavio u javnosti, a na pitanje gde je u međuvremenu bio, u njegovom kabinetu kažu – odsutan zbog bolesti, iako Južne vesti poseduju fotografiju koja potvrđuje da je gradonačelnik leteo iz Istanbula.

Putnik na istoj liniji Istanbul – Beograd, koji je fotografiju prosledio Južnim vestima, kaže da je Cvetanovića 11. februara video u biznis klasi. Prema informacijama sa sajta Turkish airlines-a karta u biznis klasi košta između 600 i 750 evra, a ovo je samo jedna od destinacija na kojoj se gradonačelnik našao.

Nema potvrde odakle je sleteo u Istanbul, a putnik svedoči da je najverovatnije bio na nekoj još udaljenijoj destinaciji i da je ovaj let samo presedanje do Beograda. U njegovom kabinetu potvrđuju jedino da jeste bio odsutan, ali putovanje ne pominju.

U međuvremenu, dok gradonačelnika nije bilo, u javnosti se spekulisalo da je bio u Rio de Žaneiru ili na zimovanju u inostranstvu, što u kabinetu negiraju tvrdnjama o bolesti, ali fotografija koju smo dobili od putnika demantuje da je bolovao u Leskovcu.

Loading...

Putnik sa istog leta Južnim vestima opisuje da je Cvetanovića video i u biznis salonu, izdvojenom delu na turskom aerodromu predviđenom za putnike najskuplje, biznis klase.
Još nema informacije da li je putovao službeno ili privatno, ali i ko je platio skupoceni let, kao i celo putovanje. Od juče, po povratku Cvetanovića, iz kabineta najavljuju da će se oglasiti i odgovoriti na pitanja, ali do objavljivanja teksta to nije učinjeno.

Cvetanović poznat kao putujući gradonačelnik
Prvi čovek Leskovca u javnosti je poznat kao čovek koji često putuje, jer je samo za tri godine, od dolaska na vlast 2012. godine do 2015, prema ranijim istraživnajima Južnih vesti, na službenim putovanjima proveo čak tri meseca, ili tačno 90 dana.
Sa praksom putovanja, Cvetanović je nastavio i u narednim godinama, ali nema zvaničnih informacija koliko često, niti koliko je novca građana na to potrošeno.
Sa druge strane, ne zna se ni da li su i koliko tačno njegova putovanja koristila građanima Leskovca, budžetu ili privredi

Izvor: Južne vesti

Podeli
Updated: 16 фебруара, 2019 — 4:47 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.