Grobari zagrmeli sa tribina: VUČIĆU FEDERU (VIDEO)

Posle skandiranja na košarkaškom meču, „grobari“ su i na utakmici fudbalera crno-belih jasno stavili do znanja predsedniku Aleksandru Vučiću šta misle, pa se večeras tokom duela između Proletera i Partizana na stadionu „Karađorđe“ čulo skandiranje „Vučiću, pederu“. Očigledno je da, nakon hapšenja Veljka Belivuka koji je kontrolisao južnu tribinu i „grobare“, sada pristalice crno-belih ništa neće zaustaviti u iskazivanju nezadovoljstva prema predsedniku Srbije.

Iako je TV Arena smanjivala ton svaki put kada bi se čulo „Vučiću, pederu“, glas navijača je bio jači, pa je snimak skandiranja osvanuo na društvenim mrežama.

A koliko su zapravo povici „grobara“ bili jaki, dovoljno svedoči snimak koji vam donosimo uživo sa stadiona „Karađorđe“.

Ovo je drugi put ove godine da navijači Partizana šalju poruku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a prvi put na mečevima fudbalskog kluba, budući da zbog koronavirusa navijači nisu mogli više od godinu dana da prisustvuju mečevima izabranika Aleksandra Stanojevića.

I ranije su „grobari“ slali istu poruku predsedniku, ali dolaskom Belivuka na čelo tribine, „protest“ navijača Partizana je ugušen.

Ponovo su se navijači Partizana probudili, te se postavlja pitanje da li će i na koji način Vučić opet pokušati da ih utiša.

Podeli
Updated: јул 18, 2021 — 5:16 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Posle kamenovanja u Potočanima i ovakvog skandiranaja publike samo lud čovek može da se kandiduje za predsednika.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *