Grocka dobila novu predsednicu – Živadinka knjigovođa u svim dosadašnjim firmama Simonovića!

Na sednici Skupštine opština Grocka održanoj danas u 10. časova prihvaćena je ostavka predsednika te opštine Dragoljuba Simonovića, optuženog da je nalogodovac paljenja kuće novinara Milana Jovanovića, a na njegovo mesto izabrana je Živadinka Avramović.

Tajnim glasanjem , Živadinka je izabrana sa 28 glasova „za“ i četiri „protiv“. Ranije za Žig Info , predstavnici radikala su izjavili da oni nisu glasali za njeno postavljenje.
Kako stoji na zvaničnom sajtu Opštine Grocka, rođena je 1958. godine, po zanimanju je ekonomista, radila je u PTT, URO Sport, PKB Voćarske plantaže, a od 1992. kao vlasnik privatne firme bavila se knjigovodstvom. Član je SNS od osnivanja.

Međutim, ono što nije stavljeno u Živadinkin CV-i, jeste podatak da je ona kućni prijatelji sa Dragoljubom Simonovićem već 30 godina ,kao i da joj je njegova supruga Zorica najbolja prijateljica. Živadinka i njen suprug bili su knjigovođe u svim Simonovićevim firmama. 2016. godine ulazi u politiku na poziv Dragoljuba Simonovića i odmah nakon izbora dobija mesto zamenika predsednika Grocke. Živadinkin sin i Simonovićeva ćerka su ranije bili u 7. godina dugoj vezi. Suprug sekretarice Živadinke Avramović je policajac optužen za pomaganje u paljenju kuće novinara Milana Jovanovića. Podsetimo se, hapšenjem i saslušanjem policajca došlo se do Simonovića, koga je pripadnik MUP-a označio kao nalogodavca napada. Navodno, Simonović je njega zadužio da bude posrednik u komunikaciji sa Novakovićem. Za čitavu akciju Simonović je obećavao da će platiti 1.500 evra, ali to nije učinio, pa je policajac na kraju iz svog džepa Novakoviću dao 1.000 evra.

Loading...

Na sastanku naprednjaka, kada je Dragoljub Simonović formalno podneo ostavku, najavljeno je upravo da će za novog predsednika Grocke biti postavljena Živadinka Avramović.
Avramovićka je 12. po redu predsednik GO Grocka od 2000- te godine. I ona, kao i njeni prethodnici neće imati pun mandat od 4 godina.

Podeli
Updated: 21 марта, 2019 — 1:18 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.