Grujičić: Politika Vučića podseća na politiku Miloša Obrenovića

Kandidati za poslanike liste „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ Danica Grujičić, Milica Nikolić i Кrsto Janjušević obišli su Moravički okrug, saopštila je Srpska napredna stranka (SNS).

Danica Grujičić rekla je u Takovu da je to mesto izuzetno važno za Srbiju, kako zbog ljudi koji tu žive, tako i zbog istorije.

„Iz ovog mesta, pre 207 godina, počelo je stvaranje moderne srpske države. Politika predsednika Vučića podseća na politiku Miloša Obrenovića“, ocenila je i dodala da, kada se pogleda Srbija danas, vidi se jednak razvoj svih njenih delova.

„Beograd je dobio nove zgrade, bolnice, aparate, ali su isto dobili i mnogi gradovi u unutrašnjosti, i danas vidimo i sve novoizgrađene puteve koji mladima omogućavaju da svoje porodice i poslove vezuju za seoske sredine. Takav trend Srbije mora da se nastavi, ako želimo da zadržimo mlade u Srbiji“, poručila je Grujičić, i pozvala sve građane da daju svoje ideje za razvoj države.

„Najvažnije je da svi u Srbiji živimo bolje i da budemo zajedno, jer zajedno možemo sve, a dela najbolje govore o ljudima“, zaključila je Grujičić.

Prema rečima Milice Nikolić, svaki čovek u Gornjem Milanovcu i Čačku vidi koliko su autoput, nova radna mesta i nove investicije oživeli taj kraj.

„Ne smemo da stanemo, ne smemo da se vraćamo u prošlost, nego da hrabro idemo u budućnost. Da svi podržimo politiku predsednika Vučića i da svi zajedno podržimo dalji napredak i razvoj naše Srbije“, rekla je Nikolić.

Danica Grujičić nije jedina u politici sklona spevovima predsedniku SNSa.

Podeli
Updated: март 1, 2022 — 3:34 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. nas predsednik i njegovi analiticari govore da ga mnogi mrze.ZASTO SE NE ZAPITAJU ZASTO GA TI MNOGI MRZE NEMOGUCE DA GA MRZE TOLIKI A ON DOBAR, RAZVIJA SLOGU, POSTUJE OPOZICIJU.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *