„HVATAJU LJUDE KAO DIVLJAČ“ SNS aktivista s kapije skuplja potpise (VIDEO)

„Ako podržavaš listu Vučića ja ću da stavim broj jedan, ako si neopredeljen staviću broj dva, a ako si protiv staviću broj tri“, rekao je jedan od aktivista Srpske napredne stranke obilazeći nišlijske ulice u cilju prikupljanja potpisa pred izbore koji su zakazani za 21. jun.


Ovo je Ulica Triglavska broj 9, samo prođem i pitam da li podržavaš listu Vučića, kaže aktivista SNS.

– Koja bre stranka, ne želim uopšte da moje ime bude u stranačkom listu – oštro je odgovorio jedan od stanara ove ulice.
„Odakle Pavlović Olivera tu?“, pita on.


– A ne, piše da je ona preminula, zna se to – kaže aktivista i dodaje: – Hoćeš da te prekrižim, da napišem da te ne interesuje uopšte?

„Ma neću da me ima uopšte! U biračkom spisku sam, nisam u spisku stranke“, ljutito odgovara stanar Triglavske ulice.


– Ma nije ovo stranačko, ovo je po ulicama, gledaj, što si takav. To su brojevi kuća, niko nije u stranci, mene su samo zamolili, pošto sam iz ovog kraja, da prođem ulicom i da stanem na kapiju i pitam ljude „da li podržavate listu Vučića“.

Dam im spisak, oni to stave u kompjuter i šalju za Beograd. Ti glasaš po svojoj savesti, kad izađeš 21. Razumi me, ja tebe poštujem kao čoveka, pa zar bi trebalo sa tobom da se svađam – pita aktivista.


„Nećemo da se svađamo, nego ne želim u stranku uopšte, moja porodica nije politički opredeljena, ona će da glasa po svom nahođenju“, žustro odgovara stanar ove nišlijske ulice.


– Onda da stavim dvojku, da nisi opredeljen – nastavlja SNS-ovac.
„Ma, mi ćemo da glasamo kako hoćemo, ne želim pritisak! Šta ja imam od te partije, izgubio sam posao, fali mi pet godina radnog staža“, kaže stanar.
– Znam, znam…

A da ti predložim da se učlaniš, ti nećeš – kaže aktivista.
„Neću! Dosta mi je partija, želim da budem normalan građanin. Porodica Ćosić ne postoji, precrtaj nas, ne postojimo uopšte u biračkom spisku“, zaključio je stanar Triglavske ulice.
Do sledeće kapije…

Podeli
Updated: 12 јуна, 2020 — 11:00 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *