Igor Jurić: Veoma moćan političar koji redovno gostuje na svim televizijama je pedofil

Igor Jurić je tokom gostovanja u jutarnjem programu na TV Prva uzburkao javnost ponovo pokrenuvši temu o navodno poznatom političaru koji je pedofil. Jurić je naveo i da ima određene dokaze protiv pomenutog političara.

– Među njima jeste jedan ozbiljan političar koji je poznat na nacionalnom nivou. On će učestvovati u predizbornoj trci i građanima svog grada će obećavati bolji život – rekao je Jurić na TV Prva.

Na pitanje da li ima određene dokaze protiv moćnika i da li je nekome to prijavio, Jurić je rekao “da još nema krunske dokaze koji bi mogli definitivno da ga osude”.

– Imam određene dokaze, ali nisu dovoljni da bi on mogao biti osuđen. Nemamo svedočenja njegovih žrtava, ali imam fotografije sa kamera. Te fotografije su dokaz koji se može urušiti na sudu. Kada bismo imali svedočenja žrtava, imali bismo dokaze koji bi takvog čoveka strpali iza rešetaka – navodi Jurić.

Loading...

Jovani Joksimović i Srđanu Predojeviću, voditeljima jutarnjeg programa, postalo je vidno neugodno kada je Jurić pomenuo da je dotični političar veoma prisutan u medijima i da mu nije pravo da ga gleda kako iznosi u javnost svoju politiku znajući o kakvom čoveku je reč.

– Taj čovek je bio mnogo puta ugošćen u ovom studiju kao i na mnogim drugim televizijama. Moj najveći uspeh će biti kada takvog čoveka strpam iza rešetaka i dokažem da nije svemoćan – rekao je Jurić i dodao da mu je potrebno još dosta rada i dokaza kako bi takvog čoveka “na pravi način lišio slobode”.

Podeli
Updated: 9 марта, 2020 — 6:24 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.