Inspektor zbog korupcije u stanici dao otkaz i otišao u EU da vozi kamione

Zašto je Novica Bačić inspektor za suzbijanje narkomanije u PU BOR, pre 4 meseca oktobar 2020, napustio službu kao perspektivan policajac i otišao da vozi kamione u Evropskoj Uniji?!

Njegovu ispovest prenosim u celosti.

Završio sam 33 klasa 2 vod SŠUP, radio sam u PU Bor do pre četiri meseca. Službu napustio zato što mi se ogadila profesija za koju sam se mukotrpno školovao četiri godine, sa četrnaest godina se odvojio od roditelja da bi me sada jahali kao konja nepismeni oficiri sa završenim kursevima i pedagoškim fakultetima.

Korumpirana bagra od samog vrha do kraja. Ko kaže da ovo u PU Bor, nije istina neka me slobodno pozove i pita. Radio sam narkomaniju deset godina, da bi sada dva čoveka u gradu Boru prodavala drogu kao da je samo u Boru legalizovana prodaja. O zapošljavanju kumova, sestara, braće,snajki i td…u službi da ne pričamo. Sve u svemu.

Hvala službi koja me je hranila sve ove godine ali do nekog boljeg vremena dovidjenja. Nagradjivan ne znam koliko puta i nikada kažnjavan, ali radio sam sa go*nima korumpiranim koji i dan danas rade svi to znaju i svi okreću glavu.

Deset godina radio sam na poslovima suzbijanja narkomanije, skoro dve godine kao vodja intervetne patrole u Boru. Razlog napustanja posla vrlo prost, korupcija mito, šikaniranja, postavljanje na radna mesta iz koristi i familijarne strukture, jednostavno zgadila mi se služba. Školovao sam se da budem POLICAJAC, a postali smo đon.

 Umesto radi mi se u službi, počeo sam da mislim i osećam GADI MI  se da radim u  službi. Odlučio sam i presekao bolje voziti kamione, nego raditi sa korumpiranim kolegama i stranački postavljenim nesposobnim starešinama.

Podeli
Updated: март 13, 2021 — 7:06 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *