Inspektori koji su razotkrili Jovanjicu: SPREMA SE NAŠE UBISTVO

Advokatska kancelarija Tomanović saopštila je da je nadležnim službama podneta prijava „da je napravljen dogovor da se likvidiraju policijski službenici Slobodan Milenković i Dušan Mitić“.

Kako se navodi, prijavu o svojim saznanjima podneo je upravo načelnik Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije.

„Inspektori MUP-a Srbije očekuju da nadležni državni organi, a posebno njihove kolege preduzmu sve potrebne mere ne samo na zaštiti Milenkovića i Mitića, kojima su se kolege u velikom broju ponudile da ih štite, već i na prikupljanju potrebnih informacija“, navodi se u saopštenju.

N1 podseća da je advokat Zdravko Tomanović izjavio u emisiji „Iza vesti“ da je u toku provera ozbiljne informacije da je ugrožen život načelniku Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije Slobodanu Milenkoviću, koji je otkrio slučaj Jovanjica.

Tomanović, čija advokatska kancelarija pruža pravnu pomoć Milenkoviću i njegovom kolegi iz odeljenja Dušanu Mitiću, ocenio je da se dvojici policajaca „crta meta na čelu“.

„Kada vi kao rezultat kampanje dobijete ohrabrenje da u tabloidima na naslovnim stranama proglašavate načelnike odeljenja i borce protiv droge za ‘čistače’ nekih klanova, da su oni njihovi saradnici, vi im time crtate metu na čelu“, rekao je on.

A šta predsednik SNSa misli o aferi Jovanjica, pročitajte u članku ispod.

Podeli
Updated: 24 октобра, 2021 — 11:57 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *