Irena Vujović: Deo SNSa je u kriminalnim krugovima

Irena Vujović, članica Predsedništva Srpske napredne stranke, važi za jednu od najomiljenijih ličnosti u SNS. Informativna služba stranke juče je objavila pisanu izjavu Vujovićeve, koja je i minstarka za zaštitu životne sredine, u kojoj se najavljuje smena onih koji su zlopotrebili ukazano poverenje da budu na državnim funkcijama.

„Odnarođena, beskrupulozna grupa ljudi koja je zarad ličnih interesa i sopstvene materijalne koristi pokušala da uzdrma državni poredak i unizi ugled Srpske napredne stranke u stvari će biti pravi ogledni primer beskompromisne borbe za vladavinu prava, od strane istinskih članova Srpske napredne stranke, vođenih isključivo idejama patriotizma i prosperiteta Srbije.

Sigurna sam da će građani prepoznati napore svih časnih članova našeg društva koji su se uz veliki rizik upustili u odlučnu borbu sa mafijaškom organizacijom, koja je nažalost svoja uporišta nalazila i u organima vlasti.

Ta grupa nije shvatila da im je ukazano veliko poverenje time što su bili na državnim funkcijama i posao trebali da obavljaju časno, na način kako to ličnim primerom iz dana u dan pokazuje lider stranke Aleksandar Vučić.

Predsednik Vučić je nekoliko puta jasno pokazao da nema zaštićenih i da niko nije jači od naroda i države, a tako će biti i u ovom slučaju.

Praćenje porodice predsednika Vučića je za najstrožu osudu i svi koji su u tome učestvovali bi trebalo da odgovaraju u skladu sa zakonom“, navodi se u izjavi Vujović.

Podeli
Updated: март 5, 2021 — 9:24 pm

1 Comment

Add a Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *