ISTREŠĆU TE IZ GAĆA! Duel narodnjaka i Vučićevića (VIDEO)

Gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, glavni i odgovorni urednik Informera, Dragan J. Vučićević, pozvao je lidera Narodne stranke, Vuka Jeremića, da dođe u redakciju tog tabloida, kako bi se obračunao sa njim.

– Majstore, kikirez, da te obavestim nešto. Jeremiću Vuče, nikad nećeš doći na vlast u Srbiji. To je jedna stvar. Drugo, ako bi nekog da lustriraš, zabranjuješ, ukidaš, itd… Izvoli, nemoj da pretiš na Tviteru. Terazije 5, 6. i 7. sprat, redakcija Informera. Tamo sam svaki radni dan, od ujutru do uveče – poručio je Vučićević.

Otkako je Vučić otpočeo sa praksom pozivanja svojih političkih protivnika na fizičke obračune, a nedavno se neki od pozvanih i prvi put odazvali, sledbenici naprednjačkog lidera krenuli su da ga oponašaju.

Svestan da ga čeka lustracija, ako ne i neka teža kazna, vidno nervozni i uzrujani Vučićević, koristeći se najprizemnijim rečnikom, pozvao je Jeremića da se obračunaju. Verovatno misleći da time može preduprediti ono što ga neizbežno čeka.

Međutim, oglasio se tim povodom i šef Pravnog tima Narodne stranke, Vladimir Gajić, koji se ponudio da ode umesto Jeremića na obračun.

– Kvazimodo, nije tu (Jeremić – prim. aut.) ovih dana. Doći ću ja da te istresem iz gaća – kazao je Gajić

Da li će doći do obračuna i ko će izaći na megdan Vučićeviću, ostaje da se vidi.

Podsetimo, Jeremić i Gajić su, nedavno, zajedno sa stranačkim kolegama Borom Novakovićem i Miroslavom Aleksićem, došli u zgradu Predsedništva, a na poziv Aleksandra Vučića na fizički obračun. Nakon duže i mučne rasprave, Vučić nije smeo da izađe iz zgrade, već je zaštićen Kobrama vređao članove Narodne stranke, nazivajući ih devojčicama, da bi se kasnije izvinio za rečnik, kazavši da mu je to ostalo iz huliganskih dana.

Izvor: Direktno

Podeli
Updated: јул 10, 2021 — 10:20 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *