ITALIJANSKI MEDIJI: Vučićev sin Danilo koji je poznat po slikama sa mafijašima je menadžer fudbalera Vlahovića!

Sin predsednika Srbije Danilo Vučić menadžer je trenutno jednog od najtraženijih mladih fudbalera Dušana Vlahovića, piše italijanska „La Repubblica“, a prenosi KRIK.

Italijanski medij navodi da su Vlahovićevi agenti, među kojima je navodno i mladi Vučić, zaslužni što je napadač odbio ponudu Fiorentine da produži ugovor. Iz agencije koja zastupa Vlahovića za KRIK kažu da su neistiniti navodi italijanske štampe koji predsednikovog sina dovode u vezu sa fudbalerom, a iz kabineta predsednika ne isključuju mogućnost tužbe protiv italijanskog lista.Kada su pre nekoliko meseci čelnici fudbalskog kluba Fiorentina iz Firence počeli pregovore sa srpskim fudbalerom i reprezentativcem Dušanom Vlahovićem, verovali su da će velikodušnom ponudom uspeti da zadrže najboljeg mladog napadača italijanske prve lige.

Sa platom koju mu je nudila Fiorentina, Vlahović bi postao najplaćeniji igrač u istoriji ovog italijanskog kluba, tvrdio je predsednik kluba – dobio bi više od fudbalskih legendi Gabrijela Batistute i Ruija Košte. Pregovori, međutim, nisu išli kako se očekivalo. „Njegov agent treba da dođe u Firencu, on vodi pregovore. Rekao sam mu da mnogo rizikuje. Mi mu nudimo 40 miliona na pet godina. Ja radim čitave godine za ono što on može da dobije za dva, tri dana„, rekao je predsednik kluba Roko Komiso novinarima krajem septembra ove godine. Samo nedelju dana kasnije Komiso je izdao saopštenje. Uprkos primamljivoj ponudi, Vlahović ipak nije pristao da nastavi saradnju sa klubom za koji je igrao poslednje tri godine.

„Ponudu smo nekoliko puta povećavali da bismo zadovoljili i Dušana i ljude iz njegovog okruženja, ali uprkos naporima predlog novog ugovora nije prihvaćen.“ U prekidu ugovora, kako piše italijanski list „La Repubblica“, značajnu ulogu imali su agenti koji su zastupali Vlahovića. Oni su, izgleda, imali veće apetite. Mladog napadača zastupa agencija „International Sports Office“ iz Beograda i njen direktor Darko Ristić. Među agentima koji su zaduženi za Vlahovića, međutim, odnedavno se spominje i Danilo Vučić, sin predsednika Srbije, piše ovaj italijanski list.

„Danilo Vučić jedan je od zastupnika napadača, a takođe i sin aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Vučić je, između ostalog, dospeo u žižu javnosti zbog fotografije koja ga prikazuje u društvu osoba iz srpskog podzemlja, toliko da je njegov otac morao da interveniše u jeku predizborne kampanje„, piše ovaj italijanski list. Da je mladi Vučić Vlahovićev agent objavili su i sportski italijanski mediji.

Portal „FirenzeViola“ piše da je predsednikov sin uticajan u agenciji, a osim toga i dobar prijatelj sa mladim fudbalerom. Iz Fiorentine, međutim, nisu zvanično potvrdili da je u pregovorima kao agent učestvovao i mladi Vučić. Vlahovićev zvanični agent Darko Ristić za KRIK tvrdi da su neistiniti navodi italijanske štampe koji predsednikovog sina dovode u vezu sa Vlahovićem.

„Danilo Vučić nije ni na koji način angažovan u agenciji ‘International Sports Office’, niti je ikada bio, pa samim tim nije ni agent fudbalera Dušana Vlahovića„, naveo je Ristić u pisanom odgovoru. Novinari KRIK-a uputili su pitanja predsedniku Srbije i Danilu Vučiću posredstvom Suzane Vasiljević, predsednikove savetnice za medije.

„‘La Repubblica’ je iznela najstrašnije izmišljotine na račun dečka koji se nikada, ponavljam nikada, nije bavio tim poslom. Što je najstrašnije, oni ne navode nijedan relevantan izvor za svoja saznanja, a ni potvrdu da je Danilo bio u kontaktu povodom ove teme. Ja ću Danila savetovati da uzme advokate i da ih tuži, jer ovo je skandal međunarodnih razmera„, navela je predsednikova savetnica i dodala da nema potrebe da se o ovome oglašavaju predsednik i njegov sin.

„Ovo je dovoljno. ‘La Repubblica’ se nije ni potrudila da pita Danila za komentar, prema tome, nema potrebe da on odgovara na nešto u šta je protiv svoje volje upleten„, navela je Vasiljević za KRIK.

Podeli
Updated: децембар 1, 2021 — 6:46 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *