„Izbori u Šapcu nisu gotovi. glasanje da se ponovi“

Lider stranke Zajedno za Srbiju i nosilac liste „Šabac naš grad“ na lokalnim izborima, Nebojša Zelenović izjavio je da izbori u tom gradu nisu završeni i da zbog postojanja velikog broja nepravilnosti zahteva da glasanje bude ponovljeno.

– U Srbiji se vodi borba za odbranu tragova normalnog života. Vlast radi sve što može i sme da te ostatke počisti. Očigledno je da jedinu kočnicu predstavlja strah od moćnog stranog sveta.

Na izbore u Šapcu smo izašli zato što je veliki broj Šapčana želeo da brani normalan život u svom gradu – rekao je Zelenović za novi broj nedeljnika NIN. 

Kako je naveo, nije bilo moguće bojkotovati izbore u Šapcu i žao mu je što to nije bolje objasnio ljudima u Srbiji koji se, takodje, bore za normalan život.

On je naveo i da se „politikom bavi da bi promenio loš život koji sada svi proživljavamo“, a na pitanje da li podneti ostavku rekao je:

– Kada osetim da sam prepreka toj borbi, povući ću se.

Prema njegovim rečima, predstojeće vreme će biti vrlo neobično.

– Vlast je pogrešila zato što je isključila ogroman broj gradjana iz institucionalnog političkog života u momentu važnom za kosovsko pitanje. To se dešava u trenutku borbe za veliki zaokret u odnosima velikih sila – naveo je Zelenović. 

Vlast, ovakva kakva je, „saterana u mišju rupu u međunarodnim odnosima, približava se donošenju ključnih odluka.

– Svašta je moguće i treba biti spreman za to – ocenio je Zelenović.

Podeli
Updated: јун 25, 2020 — 7:42 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *