Jovana Jeremić: „DALA SAM OTKAZ NA HEPIJU“

“Voditeljka” Jovana Jeremić dala je otkaz na televiziji „Happy“, a nakon toga se oglasila i otkrila razloge za ovakvu odluku.

– Dala sam otkaz, želim da se posvetim detetu koje je bilo zapostavljeno zbog šerova na “TV Hepi”, za sada nemam poslovnih ponuda, nisam zabrinuta posla će uvek biti – rekla je Jeremić za Blic.

Ovu tragediju braon novinarstvo će teško podneti. Da se podsetimo o kome je zapravo reč.

1. Staford i odron

Đak generacije, kako je za sebe rekla perjanica Ivice Dačića, tokom samo jedne nedelje, nije prestala da šokira javnost lapsusima. Nakon što je dr Aleksandra Sredojevića, protojereja-stavrofora, predstavila kao psa rase staford, Jovana Jeremić je odar (mesto gde leži telo pokojnika do sahrane) pobrkala sa odronom.

2. Psi i deca – koja je razlika?

Voditeljka je u emisiju pozvala dva gosta, kako bi napravila, kako kaže, paralelu. Jedan gost je izgubio šesnaestogodišnjeg sina, a drugi psa. I to je za gospođu Jeremić nešto što je sasvim logično porediti.

– Ja sam namerno pozvala dva sagovornika iz različite perspektive. Gospodin Saša je izgubio sina od 16 godina, a ti si izgubila psa. Negde kao uredniku, kao nekome ko je umetnik suštinski u ovom poslu, u novinarstvu, ja sebe tako doživljavam, bilo mi je važno da napravim paralelu. Kao i u književnosti kad pišeš pismeni rad, pa ti da profesorka da pišeš neku temu i ti praviš paralele na osnovu književnih dela koje si pročitao. Meni je bilo važno da napravim jedno poređenje. On je izgubio sina, a ti si izgubila psa – izgovorila je Jovana u porgramu uživo i zaprepastila gledaoce.

3. „Ja ću da trajem, a Jurića neće biti nigde“

Osnivača „Fondacije Jurić“ i oca devojčice Tijane Jurić, koja je brutalno ubijena 2014. godine, pozvala je u svoju emisiju, ali je on odbio da gostuje.

– On je izgubio, ne ja. Ja ću da trajem, a Jurića neće biti nigde – izjavila je članica Saveta za spoljnu politiku, međunarodne odnose i regionalnu saradnju Socijalističke partije Srbije, nakon očigledno bolnog odbijanja.

4. Masonski lobi iza Evrovizije

Komentarišući nedavno završenu 65. Evroviziju, Jovana je odlučila da sa javnošću podeli svoje „stručno“ mišljenje i da sud o nastupu takmičarke iz Azerbejdžana.

– Favorit mi je žena koja peva pesmu „Mata Hari Kleopatra“ – Azerbejdžan. Ja volim sve što je muslimansko, što je muslimanskog karaktera, volim te muslimanske zemlje, Dubai, Azerbejdžan… Imaju taj melos koji me pali. Ona završava svoj nastup sa Svevidećim okom, a to nije slučajno. To je masonski znak. Vidi se da ona ima debeo lobi koji stoji iza nje i koji će lobirati na „Evroviziji“ – ispričala je Jovana i dodala:

– Ako pobedi Azerbejdžan, koji se meni sviđa, jasno je da masonski lobi vlada Evropom i da neki ljudi iz senke kroje celu priču. Ona jasnu poruku šalje na kraju nastupa. Tu je Svevideće oko, što je masonski znak. Kao što imaju u spotu piramide, krugovi… Čim vidiš trougao, piramidu i Svevideće oko jasno je da su to masonski simboli. Meni se to najviše dopada. Ako je Azerbejdžan masonski, Kipar ti je negde taj satanistički pristup. Jasno je da je njen vođa neko drugi. Nije belo, nije anđeo nego je đavo – zaključila je voditeljka.

Sigurni smo da je Jovanin odlazak sa Happy TV veliki gubitak za tu uglednu kuću, a kako se vi osećate kada se podsetite svih izjava nekoga ko će zasigurno i u budućnosti imati obezbeđen medijski prostor?

Podeli
Updated: мај 27, 2021 — 7:13 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Koji monstrumi su se isplivali od 2012 godine.
    Ona u zadruzi kvazi lepotica bi sve u Gasnu komoru a onda od tig koje bi ona u gasnu komoru trazi samilost ili da je neko saslisa . gasna komora se donosi od kuce .
    Tako i ova nazovi nabedjena voditeljka koja guta slova uporedjuje Dete sa psom. ovo je toliko morbidno da je cudo da ona i dalje radi u nekakvim rijalitijima gde se za novac kecaju da bi vlasnici i vlasnica imala zelju za seksom .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *