Jovana: Roditelji su pristajali da ne znaju šta im Aleksić radi sa decom

Voditeljica Jovana Joksimović (39) istakla je ovog jutra, u ponedjeljak 18. januara, da joj je majka tokom prethodnog dana u razgovoru rekla da su ona i Jovanin otac planirali da je upišu u školu Miroslava Mike Aleksića (68).

Kako je istakla, majka joj je rekla da im “nije palo na pamet” da to učine, nakon razgovora koji su imali sa Aleksićem.

– Ja sam juče, recimo, pričala sa mojom majkom i meni mama kaže “Pa mi smo išli na razgovor, ja i tvoj otac. Nije nam palo na pamet da te upišemo kada je rekao da nema kontakta uopšte sa njim i da mi ne treba njega nikad da pitamo kako je tebi u školi, da se to nas ne tiče – rekla je Jovana pred kamerama ovog jutra.

Za moje roditelje je, recimo, to bila tema svih tema – kako ja da dam malo dijete u ruke nekome i da ne znam šta taj neko sa njim radi. Roditelji su na to pristajali – dodala je voditeljica.

Podsjetimo, poznata mlada srpska glumica Milena Radulović tvrdi da ju je Miroslav Mika Aleksić s….o kada je imala 17 godina, a iznijela je tvrdnje i da nije bila jedina žena, te da se sve to ponavljalo.

Takođe, kako je ranije najavljeno, uz njegovo saslušanje tužilaštvu bi trebalo da bude podnijeta i krivična prijava od strane policije.

Miroslav Aleksić (69) uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno napastvovao svojih šest učenica, još 20 devojaka je podnelo prijavu policiji, tvrdeći da su i one bile njegove žrtve.

Podeli
Updated: јануар 20, 2021 — 7:59 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *