Jovanović: Upad u Skupštinu su organizovali RATNI ZLOČINCI, CRKVA i RUSI (VIDEO)

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je da su pokušaj upada u Skupštinu Srbije u subotu organizovali Srpska pravoslavna crkva, Savez za Srbiju, ruska vojna obaveštajna služba GRU, ratni zločinci i profiteri.


„Sve su to protagonisti onih ideja i vrednosti koje su nas uništile kao narod i državu,“ rekao je Jovanović na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije, ističući da su ti događaji poslednje upozorenje, jer je „bilo planirano da se završi drugačije“.


On je konstatovao da su žrtve izbegnute zahvaljujući dobroj reakciji skupštinskog obezbeđenja, a oni koji stoje iza protesta su baš to hteli.
„Oni na ulici su protagonisti ideja devedesetih, koji su nas gurnuli u ratove. Sramota je da poslanik, okružen huljama koji se kriju iza svojih navodno boračkih knjižica, na silu upada u parlament“, kazao je Jovanović.


Jovanović je ocenio da su iza onih koji su pokušali upad ostajalo samo zlo i da niko nije osramotio narod kao što su to oni uradili „u ime svetog srpstva“, jer su to „horde navodnih heroja i junaka koje sad u Beogradu rade ono što su radili od Hrvatske, preko Bosne, do Kosova“.

Loading...


Njihova jedina dužnost je da naprave haos. Nama se ruši država pred očima, upozorio je Jovanović, koji smatra da Rusija u svemu tome ima svoj interes.


Prema njegovom mišljenju, svako normalan je u subotu mogao da vidi šta se nalazi iza ideje bojkota rada parlamenta i šta se može očekivati ako se bojkotuju izbori.


Jovanović je zamolio građane, pre svega one koji poštuju vrednosti do kojih je njemu stalo, da ne dozvole da zbog opravdanog nezadovoljstva koje postoji budu paravan za nesreću u koju bi da nas gurnu.


Govoreći o dijalogu vlasti i opozicije pod okriljem Evropskog parlamenta, Jovanović se zahvalio evropskim predstavnicima i saopštio da se povlači iz tog procesa, zato što su ti razgovori postali besmisleni.


On je objasnio da je to odlučio zato što se evropski posrednici „po hotelskim lobijima sastaju i „za rukav povlače one koji su u parlament dovodili ljude sa Krima“.

Podeli
Updated: 9 децембра, 2019 — 7:03 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.