JUTKA JE TRAŽIO DA MU DOVODIM DEVOJČICE U HOTEL: Svedočenje vlasnika kafane u Brusu

Ugostitelj Dragan Vidojević svojevremeno je dao izjavu u policiji da Jeličić traži da mu se nameštaju maloletnice od 15-16 godina, ali i da drugim muškarcima nabacuje decu

Dragan Vidojević, ugostitelj iz Brusa, prijavio je policiji 2003. da je Milutin Jeličić Jutka, tada predsednik opštine Brus, tražio od njega da mu dovede maloletnu devojčicu u hotel!

U službenoj policijskoj belešci od 23. jula 2003, koju je Borivoje Borović, advokat Marije Lukić, koja je tužila Jeličića za seksualno uznemiravanje, dostavio sudu, Vidojević tvrdi ne samo da se Jutka viđao s maloletnicama već i da je drugim muškarcima nameštao maloletne devojčice.

Vidojević u razgovoru za Kurir kaže da ostaje pri svemu što je rekao u policiji pre 17 godina, te da je odbijanje da Jutki namešta devojčice od 15 godina platio zatvaranjem biznisa.

– Jutka je sedeo u mom restoranu, pozvao me da izađem, što sam i učinio. Nudio mi je 500 maraka da sredim i izvedem u hotel „Zvezda“ maloletno žensko lice po imenu Ana, koja se tada nalazila kod mene u lokalu, kojoj ne znam prezime, a poznato mi je da je ista kasnije nestajala – stoji u izjavi Vidojevića koju je dao u policiji, kao i: Vidojević je policiji te 2003. ispričao i da se Jeličić druži s pripadnicima zemunskog klana na Kopaoniku.

– Kada je ubijen premijer Đinđić, u Brusu se pio viski i slavilo se, o čemu želim da se izjasnim kod OSL-a MUP-a u Beogradu – navodi se u belešci.

– Pre izvesnog vremena, a možda godinu-dve, sedeo sam u kafiću „A klub“ u Brusu i video sam kada je naspram kafića Jutka zaustavio vozilo, iz istog je izašla maloletna mlađa Gocetova ćerka iz Tršanovaca i maloletna Slađa iz Graševaca, kojoj ne znam prezime. Kada je izašla iz vozila, Gocetova ćerka je otišla do trafike, a potom je došla u kafić kod Mančeta. Od Mančeta je tražila da joj rasitni 100 maraka na dve novčanice od po 50 maraka. Jednu novčanicu od 50 maraka je dala Slađi, a jednu je zadržala za sebe.

Tada sam ja rekao Gocetovoj ćerki: „Bio je dobar provod danas“, na šta je ona odgovorila: „Bio je odličan provod, Jutka je galantan čovek i dobro plaća.“ Poznato mi je da je Milutin Jeličić Jutka odvodio na Kopaonik maloletnice iz Brusa.

Navodi se i da je Jutka devojčice nabacivao drugima. Vidojević za Kurir kaže da ostaje pri svemu što je ispričao.

– Jutka je tražio da mu Anu, ćerku mog prijatelja, odvedem u hotel, na šta sam mu rekao da ja nisam makro. Gledao sam kako devojčicama od 15-16 godina daje pare. Neću o imenima, većina je sada udata. Ceo Brus zna da je odlazio sa devojčicama.

Jeličić juče nije odgovarao na naše pozive.

Izvor: Kurir

Podeli
Updated: фебруар 22, 2020 — 7:21 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Paq ljudi moji.Zar vam treba vise dokaza da ova nakaza nije normalan i da je siledzija i pedifil.Pa Vucicu dali ti trebaju ovakvi debili ili ste jednaki.pa terajte ovo u ludnicu da ne zagadjuje narod i sve ostale ludake oko sebe.Pa kakav si ti lider kad te okruzuju takvi idioti?Pa kakav je to muskarac da mora da koristi polozaj da bi se udvarao zeni.Pa takav nije za zivot.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *