JUTKA: Sve je ovo organizovano od opozicije! Nisam ja Đilas!

Predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka potvrdio je danas popodne da podnosi ostavku na tu funkciju, jer se slučaj zbog kojeg mu se sudi i koji se, kako ističe, dogodio pre nego što je postao član Srpske napredne stranke, koristi za direktan napad na predsednika Aleksandra Vučića i za urušavanje SNS.

Jeličić u pismu javnosti, koje je dostavio Tanjugu, navodi da se na taj način obraća „zbog hajke koja je orkestrirano organizovana u poslednjih godinu dana od opozicije i bukača, a koja se koristi isključivo u političke svrhe i protiv predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića“.

U pismu Jeličić još navodi: „Podnosim ostavku na funkciju predsednika opštine Brus i vraćam mandat koji sam dobio za poverenika opštinskog odbora SNS u Brusu. Takođe, zamrzavam članstvo u mojoj stranci. Slučaj zbog kojeg sam na sudu, desio se dok ja još nisam pristupio Srpskoj naprednoj stranci i tada to opoziciji nije bilo zanimljivo. Problemi su nastali onog trenutka kada sam se učlanio u SNS, jer se ovaj slučaj iskoristio za direktan napad na predsednika države Aleksandra Vučića i urušavanje stranke kojoj pripadam“.

Loading...

Podseća, takođe, da je pet puta izabran za predsednika opštine Brus „na svoje ime Milutin Jeličić – Jutka“, na listi sa ljudima koje je isključivo on birao.

„Nisam ja Dragan Đilas koji tuče žene i njihove roditelje, niti sam njegov blizak saradnik poznat po nasilju nad ženama i pozivanju na njihovo silovanje.

Opozicija ovo isključivo koristi da nepavedno oljaga ime predsednika RS i Srpske napredne stranke. Svoju pravdu i istinu dokazaću na sudu“, naveo je Jeličić i naglasio da se, do okončanja procesa koji se vodi protiv njega, neće više obraćati javnosti.

Podeli
Updated: 1 марта, 2019 — 8:15 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. Aha, znači Aleks ti zapovedio da se makneš da mu ne kaljaš ugled…?!

  2. Sex manijak treba GA na kolac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *