Kako su konobari i perači prozora iz SNSa dospeli do vrha Telekoma (VIDEO)

Kako je čovek sumnjivog obrazovanja postao izvršni direktor za ljudske resurse Telekoma Srbija, pored toliko stručnih i obrazovanih radnika te kompanije? Da li bivši konobar zaslužuje platu od 400.000 dinara? Ovo su samo neka od pitanja koja muče srpsku javnost u vezi Draška Markovića.

Draško Marković je rođen 1962. godine, u Beogradu. Radio je kao konobar, da bi nakon prelaska u SNS, ekspresno završio Fakultet za uslužni bisnis FABUS.

https://twitter.com/zamislisrbiju/status/1294920706774491143

Na direktorska mesta Telekoma postavio je bivšeg perača kola i konobare. A kako je Draško Marković, nekada konobar iz Budve, došao do vrha Telekoma, naravno uz pomoć Srpske napredne stranke? Pored toga, posebno je zanimljiva njegova veza sa nekim drugim kompanijama.

Postoje indicije da je na urgenciju Draška Markovića, firma „Prointer“ sklopila posao sa Telekomom Srbije, a ta firma se vezuje sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom.

Marković je urgirao da se radnici Telekoma angažuju preko firme „Sequeste Employment“, koja uzima veliki procenat, navodi na Tviteru Slobodna Srbija.

Takođe, Marković je u saradnji sa izvršnim direktorom, Petrom Popovićem i njegovim šurakom Igorom Mandićem i Borkom Crnogorcem, zataškao aferu sa telefonima, za koju nijedan rukovodilac nije odgovarao, već je SBPOK uhapsio samo radnika omladinske zadruge, Slavka Vasića, navodi Slobodna Srbija.

Podeli
Updated: август 16, 2020 — 5:53 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Ta politika i održava sns na vlasti. Zbog stotina ovakvih koji su se ugnezdili kao razni vd direktori ili u razna ministarstva, svaki sns sendvičar veruje da onda i on može naći slično uhleblhenje. Veruju da pravo obrazovanje i znanje više nikad neće biti faktor postavljanja na bilo koje važno mesto. Bitno je da se kupi diploma i neprekidno viče Aco Srbine i naš predsednik Aleksandar Vučić koji nosi celu Srbiju na svojim radeničkom leđima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *