Kamera uhvatila Zagorku Dolovac kako se KRIJE U POSETI VUČIĆU

Ovako je republička javna tužiteljka Zagorka Dolovac prošle godine krila lice kada je izlazila iz zgrade Predsedništva nakon što je posetila predsednika Vučića, a što je zabeležila kamera N1.

Dolovac je sada ponovo u trci za republičkog tužioca.

Za tu poziciju prijavile su se još tri osobe, ali ne deluje da će Dolovac imati problema da se izbori za novi mandat s obzirom da su joj konkurencija, kako saznaje Krik, bivši tužilac i advokatica.

Njen dosadašnji mandat obeležile brojne kontroverze, a najviše skrivanje od javnosti.

Na ovo mesto Dolovac je na ovo mesto došla 2010. godine, a tokom prve dve godine njenog prvog mandata podignute su bitne optužnice poput one protiv grupe narko-bosa Darka Šarića, kao protiv navijača grupe „Alkatraz“ za ubistvo Francuza Brisa Tatona.

Od dolaska Srpske napredne stranke na vlast, međutim, Dolovac se povukla iz javnosti. Za vreme njenog mandata tužilaštvo nije istražilo i rešilo velike slučajeve korupcije koje su otkrivali novinari i druge organizacije, piše KRIK.

Kritike na račun Dolovac u intervjuu za KRIK javno je izneo i predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović rekavši da do suda stiže ono što uradi tužilaštvo i da zbog toga nema suđenja za visoku korupciju.

Dolovac je dan posle ovog intervjua viđena da izlazi iz Predsedništva Srbije, a slučajno ju je zabeležila kamera televizije N1 kako pokušava da fasciklom sakrije lice.

Ona se javnosti obratila intervjuom za „Novosti“ i ocenila da je Stepanovićeva kritika „namerno potkopavanje krivičnopravnog sistema u zemlji“.

Podeli
Updated: јун 5, 2021 — 10:55 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Zagorka Dolovac – glupa lopovska pizda!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *