Kandidat za šefa BIA ima perverzne seksualne slonosti

Nezavisni novinar Domagoj Margetić je pre nekoliko dana najavio da će Aleksandar Vulin podneti ostavku na mesto BIA, a sada otkriva da će na čelo ove organizacije doći Bruno Đuran:

– Hoćeš li sad na čelo BIA postaviti čoveka koji je iz senke inače vodio BIA? Čoveka kojem duguješ brojne usluge i prljave poslove koje je odrađivao za tebe. Hoćeš li iskoristiti priliku da na to mesto staviš Brunu Đurana ili možda ipak nećeš smjeti?!

No, imaš problem Vučiću. Znaš da Đuran ima nekoliko slabih točaka. Prva su njegove perverzne seksualne sklonosti i to što u njima ne koristi niti jednu devojku stariju od 18. Poznata je Đuranova rečenica kad naručuje da mu nahvataju devojke “Nemojte starije od 18”. Svi to znaju.

Druga Đuranova slabost koja te brine Vučiću je Brunova veza s hrvatskim službama još iz 1990ih, kada je vrbovan u trenutku hapšenja dok je bio mladi oficir KOS-a. Od tad hrvatske službe Đuranov dosje koriste kako hoće. Pa ti je njegov odnos s hrvatskim službama riskantan i sumnjiv.

Treća slaba točka koja te brine kod Bruna Đurana jeste ta što je kompromitiran u „Aferi Agrokor“ i tvojem reketiranju Todorića, pa bi mogla bit velika afera kad to ispliva. A recimo sve to objavljujem 1.12. Možda da Brunić govori na promociji?

Posebno ti je nezgodno Vučiću što ti je upravo Đuran bio čovek za vezu s bandama tvojih ubojica. Ali time i on tebe drži za jaja. S Đuranom si sad đubre p.čkousto u velikom sranju. Ako ga imenuješ imat ćeš ponovno problem ko s Narkovulinom, ako ga ne imenuješ on će te jebat.

Bruno Đuran nije kao ovi tvoji drugi klošari. Đuran te ima snimljenog, zadokumentivanog, Đuran ima snimljeno kako tvoje kopile Danilo siluje i iživljava se nad devojkama, jer je u svemu sudjelovao. Tako da ti se Đuran za razliku od mnogih može najebat svega po spisku.

A ti znaš đubre zlotvorsko Vučiću da ti je sranje i to što kompletan dosje o Bruni Đuranu imam ja. Pa ću obojici da vam jebem sve po spisku. Objavu po objavu, pa 1.12. megaobjavom. Ni Brunić ni ti nećete se moći snaći – tko je primač a tko zagondžija!

Doduše osim što mu je to slaba tačka, to što Đuran sudjeluje u silovanjima devojaka s tvojim kopiletom Danilom, to mu je istovremeno i najveća referenca za direktora BIA.

Bruno Đuran čuvar je najmračnijih i najatravičnijih tajni Vučićevog

kopileta Danila – jer upravo Brunić danonoćno ne samo da pazi na kopile nego s njima ide u silovateljske pohode. I sam Bruno više je puta bio prijavljen za seksualna zlostavljanja , ali je to BIA počistila.

Ako p.čkousta moralna nakaza Vučić ne odustane od imenovanja Bruna Đurana za šefa BIA, istinu o Đuranu sa svim materijalima iz njegovog dosijea objavit ću i prije 1.12. A tad će svakako sve bit objavljeno obzirom na Đuranovu ulogu u izvršenju ubojstva Vladimira Cvijana.

I još jedan problem ima Vučić vezano uz Brunu Đurana. Brunić zna tko je naredio, tko je organizovao, kako je i tko je izvršio ubistvo Vladimira Cvijana. Tako da će Vučića Đuranova šutnja mnogo da košta. A ubit ga niti može niti smije.

Vučiću, krećem i s pitanjima o 141 spisu u privatizaciji i poslovanju državnih firmi, koje si naredio da se uklone iz Tužilaštva. Za početak jel možeš da objasniš gde je nestao spis Vojvođanska banka-Kreditna banka Beograd, formiran od Saveta za borbu protiv korupcije?

Ukupno si naredio uništavanje 141 važnog spisa vezano uz krivična djela korupcije. Pare si naravno prekanalizirao pod svoju kontrolu – izneo je Margetić optužbe na društvenim mrežama.

Podeli
Updated: новембар 9, 2023 — 6:51 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *