KAPITALNE INVESTICIJE SNSa: Predsednik opštine Mladenovac svečano otvorio vrata!

Predsednik opštine Mladenovac ima novi biser. Nakon svečanog otvaranja poštanskih sandučića, pre par dana je svečano otvorio i ulazna vrata.

– Stanari zgrade u ulici Mihaila Milovanovića broj 45, kroz program sufinansiranja investicionog održavanja stambenih zgrada dobili su nova ulazna vrata. U ovom projektu Gradska opština Mladenovac učestvuje sa 90% sredstava dok stanari zgrade imaju obavezu učešća od 10%. Osim ulaznih vrata programom je predviđena mogućnost rešavanja problema prokišnjavanja krovova, starih fasada, popravke i zamene elektroinstalacija drugih bezbednosnih problema – napisao je Vladan Glišić, predsednik opštine Mladenovac, na svom Fejsbuk profilu.

Svečanom otvaranju je prisustvovao i direktor mladenovačke gimnazije kome majka živi u tom ulazu. Sve se dešavalo pod parolom isključivo za decu i roditelje SNS funkcionera.

Inače, direktor gimnazije, Aleksandar Cvetković, poput Vladana Glišića, je poznat kao preletač – karijeru je započeo u DSS, potom je bio član DS, da bi danas služio SNS.

Podsetimo, ovim se nastavlja komedijaški niz „svečanog otvaranja“ svega i svačega što naprednjačkim glavešinama po Srbiji padne na pamet.

Tako su 2016. godine, gradonačelnik Kraljeva, Predrag Terzić i predsednik Skupštine, Nenad Marković, pustili svečano u rad semafore na raskrsnici kod Glavčićevog mosta u Kraljevu.

Čitava vojna delegacija sastavljena od generala, majora i kapetana, zajedno sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem, svečano je 2016. otvorila obnovljenu ogradu oko Oficirskog doma u ovom gradu.

Iste godine, u Kovinu je svečano otvorena ograda Srednje stručne škole „Vasa Pelagić“, a ceremoniju je svojim prisustvom i svečanim presecanjem vrpce uveličala i predsednica kovinske opštine Sanja Petrović.

U selu Prigrenici, kod Ćuprije svečano je otvoreno i autobusko stajalište, popularna pečurka.

Lista bizarnih svečanih otvaranja je podugačka. Naprednjaci, poput poslovice da „dokon pop i jariće krsti“, pompezno su otvarali septičke jame, liftove, pešačke prelaze, poštanske sandučiće, javne toalete…

Tužni prizori stanja društva u Srbiji.

Podeli
Updated: октобар 4, 2020 — 4:22 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *