KISIĆ LAŽE: Njen brat je direktor u firmi koja je uzela EPSu 360 miliona

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je fotografije ugovora kompanije Nites na kojima piše da brat ministarke Darije Kisić Tepavčević, uprkos demantovanju ministarke, ipak jeste  izvršni direktor u ovoj firmi koja je sklopila višemilionski ugovor sa EPS-om.

– Pa šta je sa ovim ljudima?! Darija Kisić jutros ne trepnuvši slaže da njen brat nije direktor u firmi NITES koja je uzela 360 miliona iz EPS-a (jednim ugovorom a ima ih ohoj) nego je samo jedan od zaposlenih! Tačno. Njen brat nije direktor, već je je glavni izvršni direktor – napisala je Tepić na svom Tviter nalogu.

Tepić je objavila i fotografije ugovora između EPS-a i grupe ponuđača među kojima je firma Nites, kao i print skrin stranice zvaničnog sajta firme gde se jasno vidi ime brata Darije Kisić kao izvršnog direktora.

Da podsetimo, Tepić je u četvrtak objavila podatak da je firma Nites početkom 2020. godine dobila ugovor od tri miliona evra od EPS, a ukupno sa poslovnim partnerima u poslednjih pola godine državne ugovore vredne 16 miliona evra.

– Moj brat nije ni vlasnik, ni suvlasnik, ni direktor, ni odgovorno lice ni u jednoj od firmi u kojoj se pominje. On je jedan od zaposlenih, jedan od inženjera u firmi u kojoj radi posao za koji je registrovan – rekla je Kisić Tepavčević nakon podataka koje je Tepić iznela u javnost.

Podeli
Updated: април 2, 2021 — 6:05 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. Sta li im radi za tolike pare .
    Krenuli Bosanci do bosanca u pljacku po Srbiji . Srbijanci cute .gundjaju ali ne smeju da podignu glas jer sutra te nece biti , prete , hapse , prebijaju.pljackaju.

  2. Srpski Najveci Smradovi=SNS
    Smrdljiva Napredna Sekta=SNS
    Sav Narodni Sekret=SNS

    Mogu ovako do sutra

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *