Ko je napravio Belivuka i njegovu grupu?

(SSP) poziva predsednika Srbije  Aleksandra Vučića da javnosti Srbije odgovori na samo jedno, ali ključno pitanje – Ko je napravio  Belivuka i njegovu kriminalnu grupu?

Godinama unazad javno govorimo i iznosimo dokaze da je upravo Aleksandar Vučić, preko ovakvih kriminalaca, stavio pod kontrolu navijačke grupe da bi kontrolisao skandiranja na stadionu i koristio te lažne navijače kao batinu za obračun sa političkim neistomišljenicima, terorisanje građana u izbornim kampanjama, ali i za napade na novinare.

Zauzvrat, imali su zaštitu države i dozvolu da se bave najgnusnijim kriminalnim poslovima. I svi znaju da to traje godinama, paralelno sa dolaskom Vučića na vlast, a ne tek od 2019. godine, kako on sada to lažno prikazuje.

Nema nikakve potrebe da Vučić javnosti emituje najavljene horor filmove ubistava ljudi, kad te ljude nije na vreme zaštitio i spasao njihove živote. Tek sada, kada ove  kriminalce više niko, pa ni država nije mogla da prikriva i kada je cela Srbija, ali i Evropa saznala za brojna ubistva, pljačke i trgovinu narkoticima, tek sada, kada svi znaju da je sve rađeno pod patronatom vlasti, Aleksandar Vučić pokušava medijskim terorom da zaštiti sebe, a za sav kriminal optuži svoje najbliže saradnike i prijatelje.

Cela Srbija zna da ti njegovi saradnici i prijatelji, koje on sam sada označava kao saradnike i patrone mafije, nikada ništa nisu smeli ni da pomisle, a kamoli urade   bez njegove lične dozvole i saglasnosti.

Vučićev kriminalizovani režim je toliko iznutra truo, da se sam od sebe raspada, a Srbija je zbog toga ponovo tema u međunarodnoj javnosti kao crna rupa u Evropi u kojoj više niko ne zna da li je mafija vlast ili je vlast mafija.

Ova slika Srbije rezultat je isključivo Vučićeve lične, nekontrolisane vlasti i zato on mora da ode.

Podeli
Updated: март 2, 2021 — 10:30 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *