Ko laže, Vučić ili Vulin?

Lider Narodne je nakon incidenta istakao da mu se Vučić unosio u lice, vređao ga i psovao i rekao „hajde me tuci“.

– Sišao je predsednik i sav se tresao. Ljudima iz obezbeđenja je bilo neprijatno. Počeo je da viče i da se unosi nama u lice i da govori: ‘Hajde me tuci’. Oko njega je u tom trenutku bilo obezbeđenje. Ja sam ga pozvao da izađe napolje, ali on nije smeo. Psovao je, vređao i pretio nama. Meni se unosio lice i govorio mi da sam lopuža. Ja sam ga pitao da li sme da to kaže na RTS-u i da razgovaramo, on je eksplicitno rekao da ne sme – istakao je Jeremić.

Ministar policije Aleksandar Vulin istakao je da su pripadnici Kobri sprečili da predstavnici Narodne „dobiju ono što su zaslužili“.

– Čestitam pripadnicima Kobri što su uspeli da Jeremića i još trojicu spreče da od predsednika Vučića dobiju ono po šta su došli i ono što su zaslužili – naveo je Vulin u saopštenju.

S druge strane, predsednik Srbije tvrdi da je bio sam.

– Njih petorica su vikali, vređali, ja sam bio sam. Ne možete baš da imate toliko energije kao njih 5. Oni mene ničim nisu ugrozili, to što su vikali je politički performans – rekao je Vučić.

Neko u ovoj situaciji ne govori istinu. Ili ministar policije ili predsednik. Svako ko je malo upućeniji u protokol i rad pripadnika Kobri zna da je njihov zadatak da u svakom trenutku štite instituciji predsednika države, pa bio to i Vučić. Takođe, zna da on nikako nije mogao doći sam sa se „obračuna“ sa predstavnicima opozicije.

Ali ipak on je neustrašiv, pa kao što je jednom naveo, nekada i „beži od obezbeđenja“…

Izvor: Direktno

Podeli
Updated: јун 26, 2021 — 6:26 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Vučić ne bi bio Vučić da ne slsže ili je bio pijan, kada je od četvorice video njih pet, Borović nije bio prisutan u toj poseti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *