Kolima razvalio ogradu i uleteo u centar za migrante u Obrenovcu (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome mlađi muškarac iz Obrenovca, kolima upada i brzom vožnjom bukvalno, tik pored ljudi u centru, prolazi i vozi kroz Prihvatni centar za migrante, koji obezbeđuje Vojska Srbije u tom gradu.


Kako saznajemo, reč je o Filipu R. (20) koji u sredu oko 19 časova najpre autom probija žičanu ogradu Prihvatnog centra za migrante, bivšu kasarnu, a potom kroz glavni ulaz proleće pored grupe ljudi, koja se u poslednjem momentu sklanja s puta pomahnitalom vozaču.


Vozač Filip. R zaustavio se tek kod vojnog obezbeđenja, koje je pozvalo policiju, koja ga je uhapsila.


Filip R. je čitav događaj prenosio uživo na svom Fejsbuk profilu, sve vreme iznoseći raznolike poruke na račun migranata. U ovom incidentu niko nije povređen, a verovatno ga čeka postupak u kome će Više tužilaštvo okarakteristati ovaj slučaj.


Kako nezvanično saznajemo Filip R je predsednik udruženja Levijatan za Obrenovac i učestvuje na lokalnim izborima. Ovaj čin je uradio kako bi privukao pažnju birača Obrenovca kojima je zaista dosta problema koje izaziva veliko prisustvo migranata u gradu.


Poznavajući prilike između SNSa i ovakvih grupa koje zadnjih dana pale i žare po zgradama svih gradova Srbije, on verovatno neće snositi nikakve posledice, a video material će biti dobra marketing prilika pred nastupajuće izbore.

Podeli
Updated: 7 маја, 2020 — 1:08 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *