KOMEDIJA – Nikada nisam video da se protiv nekog VODI MEDIJSKA HAJKA KAO PROTIV MENE!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ustvrdio je da se zbog njegovog autorskog teskta “Elita i plebs” u dnevnom listu “Politika” vodi kampanja protiv njega, te da peticija odnosno prikupljanje potpisa protiv njegovog načina govora “ima određene namere”.

On je za televiziju Pink rekao da je u tom tekstu samo rekao istinu, da nije koristio nepristojne reči i da “očigledno hoće da mu zabrane da govori i misli”.

“Ja nisam ni elita ni pseudoelita običan sam i stvaran o hoću da budem sa svojim narodom. Nisam ja sebe postavio nego narod i to sa većim brojem glasova ili istim kao što je dobio Slobodan Milošević”, rekao je Vučić.

On je naveo da se ponosi time što kako mu kritičari govore za SNS glasaju “krezubi”, starci i manje obrazovani.

Vučić je kazao da je povod za taj tekst to što “već 30 godina svi ćute” i da je on odlučio da govori, ali na pristojan način i da ne koristi ružne reči samo kada citira one koji misle da su “nadmoćniji”.

“Nikada u životu nisam video da se protiv nekoga vodi hajka zbog teksta u kojem je pokušao da zaštiti običan narod. Ničija imena nisam izgovarao, osim imena nekoliko opozicionara za koje nije tajna šta misle o meni, kao i ja o njima. Sve što je napisano u tom tekstu je istina, zato i boli”, naglasio je Vučić.

Kazao je i da je taj tekst najčitaniji u poslednjih 20 godina kako su mu “neki analitičari rekli”.

Podeli
Updated: 16 јула, 2019 — 3:57 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *