KON: Vučić laže o broju mrtvih, zaraženih i testiranih (VIDEO)

Potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević zapitao je danas čemu revizija broja obolelih i preminulih u Srbiji od korona virusa, ukoliko brojke nisu lažirane.

Ta dva čoveka koja treba u sebi da temelje suštinu odbrane od ove pošasti, govorim o (Predragu) Konu i o (Aleksandru) Vučiću, a vidite koje je nesaglasje između njih dvojice. Neko od njih dvojice laže, neko od njih dvojice je notorni lažov. Da li jedan sedi čovek koga i Hipokratova zakletva zahteva da treba govoriti istinu, posebno kad je reč o bolesti, ili laže predsednik države.

Kovačević smatra da se lagalo svesno i sa namerom, jer je “trebalo skupiti potpise”, pa onda izaći na izbore, jer „kako biste motivisali ljude da odu na glasanje, da odu da daju potpis ako su informacije o epidemiji prave”.

Prema njegovom mišljenju, Konove izjave u poslednje vreme su moguće “zakasnelo kajanje, neopreznost i potreba da se iz svega toga izađe čistog obraza“.

Kovačević je rekao i da ne veruje da će Konove izjave o broju mrtvih imati posledice.

„U ovoj zemlji nešto da ima posledice?! Nema šanse. Sve dok je ova razularena glibava masa na vlasti, ovaj polusvet i ovaj talog, nema šanse da se nešto i po znanju prava i po istini do vede do završetka“,ocenio je on.

Podeli
Updated: октобар 5, 2020 — 10:07 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. Ne verujem da se radi o ,zakasnelom“ kajanju kod dr Kona vec o razocarenju pa i besu kada zna sta sve dobi
    dr Darija, a on samo visi čin. Misli da se dr Kon zato uszremio na Vucica
    iznoseci istinu. Znamo mi dr Kona od 2009 u vreme svinjskog gripa.

  2. Koliko se vidi da Vučić levom rukom pokazuje nešto nedolično i nepristojno, polako, odozgo nadole, pa opet, i tako više puta. Tako ćemo i saznati istinu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *