Krkobabić: Mladima ćemo dati 150.000 praznih seoskih kuća

Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić najavio je da će preko javnog poziva biti podeljeno oko 150.000 praznih seoskih kuća mladim bračnim parovima.

„Hoćemo da prazne kuće u Srbiji, njih 150.000, idu na javni poziv, da omogućimo da mladi bračni parovi dobiju te kuće sa okućnicama“, rekao je Krkobabić za Pink.

Ističe da su to ključne stvari koje treba realizovati, kao i da uskoro ide inicijativa za podelu besplatne zemlje.

„Tu je i ključna jedna stvar, a mislim i da ministar Nedimović deli to mišljenje, a to je da se uskoro definiše garantni fond za jedan niz strateških poljoprivrednih proizvoda“, rekao je Krkobabić.

Tako će, kaže on, seljak znati zbog čega radi.

Ističe da je priča o selu mnogo šira od same poljoprivrede, pošto se tu radi i o infrastrukturi, kulturi i socijalnim zbivanjima.

„Svi ministri imaju prostora da se razigraju na toj priči“, dodao je Krkobabić.

Ovakve neverovatne izjave nisu strane faraonskoj lozi Krkobabića. Ovo je samo jedna u nizu zaista neverovatnih izjava koje podilaze režimu ili direktno predsedniku SNSa Aleksandru Vučiću.

Pročitajte više o tom fenomenu ispod.

Podeli
Updated: јануар 29, 2021 — 9:09 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. Cije ces tiimanje i okucnicu da delis , deli svoje ako imas tudju neces moci jer ti mi vlasnici to necemo dopustiti. dosta ste nas pljackali kroz penzije i plate sad hocete i da otimate kao nekad 45 te . Ako se dogovorimo za cenu mozda kao kada placate za autoput ili izgradnju stanova , ali za dyabe nikako. .bice belaja.

  2. Heh… nije se faraon Krkobabić zapitao kako to da su te kuće i okućnice opustele. Gde se dedoše bivši (ustvari sadašnji) vlasnici?… kako se oni prvi ne vrate da iskoriste sve blagodeti sela, te silne infrastrukture tamo, autoputeva, brzog interneta, modernih ambulanti i domova zdravlja…. sneg se čisti još dok pada, itd, itd…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *